Başkan Geylani Tatvan için temaslarını sürdürüyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.01.2021 - 13:48, Güncelleme: 28.01.2021 - 13:48
 

Başkan Geylani Tatvan için temaslarını sürdürüyor

​​​​​​​Tatvan'da toplumun her kesimi ile görüşmelerini sürdüren Başkan Mehmet Emin Geylani, bu kez Van Gölü Aktivistleri ile bir araya geldi.
Doğu Anadolu'da Gönül Belediyeciliğini yaşatan adreslerden Bitlis'in Tatvan ilçesinde bir yandan projelerini birer birer hayata geçiren Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani diğer yandan vatandaş ziyaretlerini ve kabullerini sürdürüyor. Kurumsal çalışmaların takipçisi olmaya devam eden Başkan Geylani, talep ve önerileri bizzat dinlemeyi tercih ediyor. Talep ve öneriler doğrultusunda kurumsal çalışmalar yön verdiklerini belirten Başkan Geylani, bu çerçevede kendilerine iletilen sorunlara çözüm bulma gayesinde olduklarını belirtti. Başkan Geylani'nin dünkü konukları ile bu kez Van Gölü Aktivistleri Erdoğan Özel, Genel Sekreter ve Bitlis Temsilcisi Maşallah Özel, Adilcevaz Temsilcisi Orhan Emen ve Kurucu Üyesi Erhan Uludil oldu. Platformun çalışmaları ile ilgili bilgiler alan Başkan Geylani, Van Gölü'nün korunması, temiz tutulması ve tanıtımı adına yapılacak tüm çalışmalara destek vermeye devam edeceklerini belirtti. BAŞKAN GEYLANİ TEMASLARINI SÜRDÜRÜYOR Başkan Geylani, Van Gölü Aktivistlerini kabulünün ardından ilçe geleceğini yakından ilgilendiren projelerin hayat bulması için görüşmelerini sürdürdü. Başkan Geylani gün içerisinde Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı Bitlis Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Nurettin Polat ile birlikte 2021 yılı içerisinde yapılacak olan yatırımları istişare etti. Gerekli programlamanın yapılması hususunda bilgi alışverişinde bulunan Başkan Geylani, bu yöndeki temaslarını sürdüreceklerini dile getirdi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Tatvan'da toplumun her kesimi ile görüşmelerini sürdüren Başkan Mehmet Emin Geylani, bu kez Van Gölü Aktivistleri ile bir araya geldi.

Doğu Anadolu'da Gönül Belediyeciliğini yaşatan adreslerden Bitlis'in Tatvan ilçesinde bir yandan projelerini birer birer hayata geçiren Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani diğer yandan vatandaş ziyaretlerini ve kabullerini sürdürüyor. Kurumsal çalışmaların takipçisi olmaya devam eden Başkan Geylani, talep ve önerileri bizzat dinlemeyi tercih ediyor. Talep ve öneriler doğrultusunda kurumsal çalışmalar yön verdiklerini belirten Başkan Geylani, bu çerçevede kendilerine iletilen sorunlara çözüm bulma gayesinde olduklarını belirtti.

Başkan Geylani'nin dünkü konukları ile bu kez Van Gölü Aktivistleri Erdoğan Özel, Genel Sekreter ve Bitlis Temsilcisi Maşallah Özel, Adilcevaz Temsilcisi Orhan Emen ve Kurucu Üyesi Erhan Uludil oldu. Platformun çalışmaları ile ilgili bilgiler alan Başkan Geylani, Van Gölü'nün korunması, temiz tutulması ve tanıtımı adına yapılacak tüm çalışmalara destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

BAŞKAN GEYLANİ TEMASLARINI SÜRDÜRÜYOR

Başkan Geylani, Van Gölü Aktivistlerini kabulünün ardından ilçe geleceğini yakından ilgilendiren projelerin hayat bulması için görüşmelerini sürdürdü. Başkan Geylani gün içerisinde Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı Bitlis Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Nurettin Polat ile birlikte 2021 yılı içerisinde yapılacak olan yatırımları istişare etti. Gerekli programlamanın yapılması hususunda bilgi alışverişinde bulunan Başkan Geylani, bu yöndeki temaslarını sürdüreceklerini dile getirdi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.