BAŞKAN GEYLANİ ESNAFIN YANINDA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.04.2021 - 11:08, Güncelleme: 05.04.2021 - 11:08
 

BAŞKAN GEYLANİ ESNAFIN YANINDA

​​​​​​​AK Belediyecilik örneği sergilemeye devam eden Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, yine esnaf ve vatandaşlarla buluştu.
Bitlis'in Gönül Belediyeciliğindeki adresi Tatvan'da Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, her defasında vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Vatandaşlardan gelen talep ve öneriler üzerine kurumsal çalışmalarda yön belirleyen Başkan Mehmet Emin Geylani'nin durağı yine esnaf ve vatandaşlar oldu. Dün sabahın erken saatlerinde ilçe merkezinde esnafla bir araya gelerek belediyenin çalışmalarını değerlendiren Başkan Geylani, ziyaretlerinde devam eden projeler hakkında da bilgi verdi. Vatandaşlardan da tam not alan Başkan Geylani, "Güler yüzlerini ve sıcak sohbetlerini bizlerden esirgemeyen değerli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Değerli Esnaf Dostlarımızı ziyaret ederek Hal Hatırlarını sorduk" ifadelerini kullandı. Tatvanlı vatandaşlar da Başkan Geylani'nin sürekli olarak halk buluşmalarına önem verdiğini belirterek kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Geylani ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​AK Belediyecilik örneği sergilemeye devam eden Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, yine esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Bitlis'in Gönül Belediyeciliğindeki adresi Tatvan'da Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, her defasında vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Vatandaşlardan gelen talep ve öneriler üzerine kurumsal çalışmalarda yön belirleyen Başkan Mehmet Emin Geylani'nin durağı yine esnaf ve vatandaşlar oldu. Dün sabahın erken saatlerinde ilçe merkezinde esnafla bir araya gelerek belediyenin çalışmalarını değerlendiren Başkan Geylani, ziyaretlerinde devam eden projeler hakkında da bilgi verdi. Vatandaşlardan da tam not alan Başkan Geylani, "Güler yüzlerini ve sıcak sohbetlerini bizlerden esirgemeyen değerli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Değerli Esnaf Dostlarımızı ziyaret ederek Hal Hatırlarını sorduk" ifadelerini kullandı.

Tatvanlı vatandaşlar da Başkan Geylani'nin sürekli olarak halk buluşmalarına önem verdiğini belirterek kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Geylani ve ekibine teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.