BAŞKAN FIRAT'TAN ANLAMLI PAYLAŞIM

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.03.2021 - 12:20, Güncelleme: 08.03.2021 - 12:20
 

BAŞKAN FIRAT'TAN ANLAMLI PAYLAŞIM

​​​​​​​Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat, yayınladığı mesajında tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.
Şehircilik uygulamalarında kadınlara ve gençlere yönelik pozitif ayrıcalık tanıyarak bu yönde uygulamalar gerçekleştiren Adıyaman'ın Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili sosyal medya aracılığıyla bir mesaj yayımladı. AK Parti Belediyeciliği'nin örnek adresleri arasında gösterilen Samsat'ta başarılı uygulamaları ile takdir toplayan isim Halil Fırat, açıklamasında tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Samsat'ta kadınların da dahil olduğu ortak paydada buluşarak ilçenin sorunlarına çözüm arayışında olduklarının altını çizen Başkan Fırat, mesajında "Kadınlar, bizim kadınlarımız... Onları eşit ve güçlü bireyler olarak gördüğümüz sürece daha mutlu, daha üretken olacağız. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat, yayınladığı mesajında tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Şehircilik uygulamalarında kadınlara ve gençlere yönelik pozitif ayrıcalık tanıyarak bu yönde uygulamalar gerçekleştiren Adıyaman'ın Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili sosyal medya aracılığıyla bir mesaj yayımladı. AK Parti Belediyeciliği'nin örnek adresleri arasında gösterilen Samsat'ta başarılı uygulamaları ile takdir toplayan isim Halil Fırat, açıklamasında tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Samsat'ta kadınların da dahil olduğu ortak paydada buluşarak ilçenin sorunlarına çözüm arayışında olduklarının altını çizen Başkan Fırat, mesajında "Kadınlar, bizim kadınlarımız... Onları eşit ve güçlü bireyler olarak gördüğümüz sürece daha mutlu, daha üretken olacağız. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun" ifadelerini kullandı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.