BAŞKAN FIRAT VEKİL AYDIN'LA GÖRÜŞTÜ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.10.2020 - 15:22, Güncelleme: 20.10.2020 - 15:22

BAŞKAN FIRAT VEKİL AYDIN'LA GÖRÜŞTÜ

​​​​​​​Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat, Vekil Ahmet Aydın'la görüşerek projeler olan desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Samsat'ta belediyecilik örneği sergilemeye devam eden başarılı isim Başkan Halil Fırat, ilçenin geleceğine yönelik projelerini gerçekleştirebilmek için gerek il dışı gerekse il dışı temaslarını sürdürüyor. Çalışmalarında her zaman milletvekilleri ve partisi ile uyum içerisinde çalışmaya özen gösteren Başkan Fırat, son olarak Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın'la görüştü. Temasları çerçevesinde Vekil Aydın'ın konuğu olan Başkan Fırat, Samsat'ta kurumsal olarak devam eden çalışmalar hakkında Vekil Aydın'a bilgiler vererek istişarede bulundu. Görüşmenin ardından bir değerlendirme yapan Başkan Fırat, "Adıyaman'a yaptığı birbirinden güzel hizmetler ve Samsat'ta gerçekleştirdiğimiz büyük projelere katkıları için Milletvekilimiz Sayın Ahmet Aydın'a makamında teşekkür ziyaretinde bulunduk. Destekleriyle memleketimize hizmet için  yürüyecek çok yolumuz var" dedi. Vekil Aydın da Adıyaman'da birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdüreceklerini ve vatandaşlara hizmetin en iyisini sunmaya devam edeceklerini söyledi. (www.akbelediyeler.com)