BAŞKAN FIRAT İYİLEŞTİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.11.2020 - 09:27, Güncelleme: 16.11.2020 - 09:27
 

BAŞKAN FIRAT İYİLEŞTİ

​​​​​​​Samsat'ın başarılı Belediye Başkanı Halil Fırat, karantina sürecini sıkıntısız bir şekilde atlatarak yeniden "Bismillah" dedi.
3 Kasım'da yaptırdığı COVİD-19 test sonucu pozitif çıkan ve ardından karantina süreci başlayan Samsat'ın Başarılı Belediye Başkanı Halil Fırat'ın süreci sıkıntısız bir şekilde atlattığı öğrenildi. Samsat'ın gelişmesi için gece gündüz demeden ve mesai kavramı gözetmeden Samsat sokaklarını makam edinen Başkan Fırat, önceki gün yaptığı paylaşımında "Çok şükür. Karantina dönemi bitti ve Covid testim negatif çıktı. Arayanlara, soranlara dua edip, iyi dileklerde bulunanlara, sarmalara, dolmalara, yoğurtlara, içli köftelere... dünyalar kadar çok olduklarını gösteren sevenlerime sonsuz teşekkürler. İyi ki varsınız" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Samsat'ın başarılı Belediye Başkanı Halil Fırat, karantina sürecini sıkıntısız bir şekilde atlatarak yeniden "Bismillah" dedi.

3 Kasım'da yaptırdığı COVİD-19 test sonucu pozitif çıkan ve ardından karantina süreci başlayan Samsat'ın Başarılı Belediye Başkanı Halil Fırat'ın süreci sıkıntısız bir şekilde atlattığı öğrenildi. Samsat'ın gelişmesi için gece gündüz demeden ve mesai kavramı gözetmeden Samsat sokaklarını makam edinen Başkan Fırat, önceki gün yaptığı paylaşımında "Çok şükür. Karantina dönemi bitti ve Covid testim negatif çıktı. Arayanlara, soranlara dua edip, iyi dileklerde bulunanlara, sarmalara, dolmalara, yoğurtlara, içli köftelere... dünyalar kadar çok olduklarını gösteren sevenlerime sonsuz teşekkürler. İyi ki varsınız" ifadelerini kullandı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.