Başkan Fırat haftaya yine yoğun bir programla başladı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.12.2020 - 10:58, Güncelleme: 28.12.2020 - 10:58

Başkan Fırat haftaya yine yoğun bir programla başladı

Samsat'ta Bakan Halil Fırat, sabahın erken saatlerinde inşaat çalışmaları temel atma aşamasına gelen deprem evlerinde incelemelerde bulundu.
Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat yeni haftaya yine yoğun bir tempoyla başladı. Alt ve üst yapı çalışmalarının hızla sürdüğü Samsat'ta Başkan Fırat, sabahın erken saatlerinde AK Parti İlçe Başkanı Hasan Erdem ve Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Işık ile birlikte inşaat çalışmaları temel atma aşamasına gelen deprem evlerinde incelemelerde bulundu. Temaslarında belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra vatandaşın beklentilerine cevap verebilecek her türlü hizmetin takipçisi olduklarını belirten Başkan Fırat, kurumsal olarak 2020 yılında verimli bir yıl yaşadıklarını söyledi. Başkan Fırat ve beraberindekiler temaslarının ardından ilçenin diğer bölgelerinde Belediye tarafından devam eden çalışmaları incelemek üzere alandan ayrıldı. (www.akbelediyeler.com)