BAŞKAN ESER'DEN PARTİSİNE ZİYARET

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.11.2020 - 23:55, Güncelleme: 27.11.2020 - 23:55

BAŞKAN ESER'DEN PARTİSİNE ZİYARET

​​​​​​​Narman Belediye Başkanı Burhanettin Eser, AK Parti Erzurum İl Başkanı ile görüşerek ilçe genelindeki çalışmaları aktardı.
Narman halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için ilçe genelinde alt ve üst yapı çalışmalarına önem vermesinin yanı sıra Gönül Belediyeciliği kapsamında vatandaşlarla sık sık bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Burhanettin Eser, partisi ile de uyum içerisinde çalışmaya devam ediyor. Başkan Burhanettin Eser son olarak  AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz'ü ziyaret etti. Görüşmede Narman genelinde devam eden çalışmalar ile yapılması planlanan projeleri Başkan Öz ile paylaşan Başkan Eser, Narman'da ortak paydada buluşmaya özen gösterdiklerini dile getirdi. Narman'da belediyeçilik anlamında sorunlara kalıcı çözümler üretmenin gayreti içerisinde olduklarını söyleyen Başkan Eser, vatandaş ve esnaf buluşmalarının da sürdüğünü ifade etti. Görüşmede Başkan Öz ise Başkan Eser'i ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti belirterek Narman Belediyesi'ne çalışmalarında başarılar diledi. (www.akbelediyeler.com)