BAŞKAN ERGÜL'DEN HAMUR TURİZMİNE KATKI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.03.2021 - 11:36, Güncelleme: 18.03.2021 - 11:36
 

BAŞKAN ERGÜL'DEN HAMUR TURİZMİNE KATKI

​​​​​​​Hamur turizminin gelişmesindeki kararlılığını sürdüren Başkan Ergül, son olarak Chopper Kings Motorsiklet Kulübü üyelerini ağırladı.
İlçesinin değerlerini yaşatma adına uygulamalarını sürdüren ve bu değerleri turizm ile birlikte ekonomik katkıya dönüştürmekteki kararlılığını sürdüren Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül, bu kez Chopper Kings Motorsiklet Kulübü üyelerini ağırladı. Buluşmada Başkan Ergül, Hamur'un tarihi ve turistik bölgeleri hakkında bilgiler verdi. Hamur'un Doğu Turizminde uğranması gereken mutlak adreslerden biri olduğunu belirten Başkan Cezmi Ergül, "Chopper Kings Motorsiklet Kulübü Başkanı ve üyelerini Çakra cafede misafir ettik. Son derece mütevazi ve saygın bir ekip kendilerini tebrik ediyorum" dedi. Başkan Ergül'ün misafirperverliğinin kendilerini mutlu ettiğini belirten konukları ise turizme yönelik katkılarından dolayı da Başkan Albayrak'ı tebrik etti. BAŞKAN ERGÜL'DEN 18 MART MESAJI Milli değerlere gösterdiği hassasiyetle vatandaşın takdirini kazanan Belediye Başkanı Cezmi Ergül, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 106. yıl dönümü dolayısıyla sosyal medya aracılığıyla bir mesaj yayınladı. Bağımsızlık mücadelesinin en büyük mücadelesi olan Çanakkale Savaşı'nın, dünya tarihinin en önemli kahramanlık destanlarından biri olduğunu belirten Başkan Ergül, mesajında "Milletimizin kaderine yön veren, tarihin akışını değiştiren destanın kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyoruz. Mekanları cennet olsun. Allah bizi emaneti koruyanlardan eylesin" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Hamur turizminin gelişmesindeki kararlılığını sürdüren Başkan Ergül, son olarak Chopper Kings Motorsiklet Kulübü üyelerini ağırladı.

İlçesinin değerlerini yaşatma adına uygulamalarını sürdüren ve bu değerleri turizm ile birlikte ekonomik katkıya dönüştürmekteki kararlılığını sürdüren Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül, bu kez Chopper Kings Motorsiklet Kulübü üyelerini ağırladı. Buluşmada Başkan Ergül, Hamur'un tarihi ve turistik bölgeleri hakkında bilgiler verdi. Hamur'un Doğu Turizminde uğranması gereken mutlak adreslerden biri olduğunu belirten Başkan Cezmi Ergül, "Chopper Kings Motorsiklet Kulübü Başkanı ve üyelerini Çakra cafede misafir ettik. Son derece mütevazi ve saygın bir ekip kendilerini tebrik ediyorum" dedi. Başkan Ergül'ün misafirperverliğinin kendilerini mutlu ettiğini belirten konukları ise turizme yönelik katkılarından dolayı da Başkan Albayrak'ı tebrik etti.

BAŞKAN ERGÜL'DEN 18 MART MESAJI

Milli değerlere gösterdiği hassasiyetle vatandaşın takdirini kazanan Belediye Başkanı Cezmi Ergül, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 106. yıl dönümü dolayısıyla sosyal medya aracılığıyla bir mesaj yayınladı. Bağımsızlık mücadelesinin en büyük mücadelesi olan Çanakkale Savaşı'nın, dünya tarihinin en önemli kahramanlık destanlarından biri olduğunu belirten Başkan Ergül, mesajında "Milletimizin kaderine yön veren, tarihin akışını değiştiren destanın kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyoruz. Mekanları cennet olsun. Allah bizi emaneti koruyanlardan eylesin" ifadelerini kullandı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.