BAŞKAN ERGÜL'DEN ANLAMLI MESAJ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.10.2020 - 12:34, Güncelleme: 31.10.2020 - 12:34
 

BAŞKAN ERGÜL'DEN ANLAMLI MESAJ

​​​​​​​Ağrı Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül, İzmir'de yaşanan deprem ile ilgili başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini iletti.
İzmir'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından AK Partili Belediyelerden dayanışma anlamında seferberlik ilan edilirken, Büyükşehir, İl ve İlçe Belediye Başkanları İzmir'de yaşanan gelişmeleri an ve an takip etti. BAŞKAN ERGÜL BAŞSAĞLIĞI VE GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ AK Belediyelerden Ağrı Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül, sosyal medyadan bir mesaj yayımlayarak İzmir halkına taziye ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Ergül mesajında, "İzmir depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum. Rabbim bir daha ülkemize yaşatmasın" dedi. ÖZHASEKİ: SEFERBERLİK İLAN ETTİK Öte yandan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, İzmir'deki depremin hemen ardından seferberlik ilan ettiklerini söyledi. Yazılı bir açıklama yapan Özhaseki, "Olası bir ihtiyaç halinde 796 AK belediyemiz tümüyle arama-kurtarma ekipleri, yaşamsal malzemeler ile teknik donanım ürünlerini ivedi bir şekilde bölgeye intikal ettirecek ve vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacını karşılayacaktır. Umudumuz ve dualarımız İzmir'deki kardeşlerimiz için. Bir kez daha İzmir'e ve depremden etkilenen şehirlerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabb'im tekrarından korusun" ifadelerini kullandı.  (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Ağrı Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül, İzmir'de yaşanan deprem ile ilgili başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

İzmir'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından AK Partili Belediyelerden dayanışma anlamında seferberlik ilan edilirken, Büyükşehir, İl ve İlçe Belediye Başkanları İzmir'de yaşanan gelişmeleri an ve an takip etti.

BAŞKAN ERGÜL BAŞSAĞLIĞI VE GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ

AK Belediyelerden Ağrı Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül, sosyal medyadan bir mesaj yayımlayarak İzmir halkına taziye ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Ergül mesajında, "İzmir depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum. Rabbim bir daha ülkemize yaşatmasın" dedi.

ÖZHASEKİ: SEFERBERLİK İLAN ETTİK

Öte yandan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, İzmir'deki depremin hemen ardından seferberlik ilan ettiklerini söyledi. Yazılı bir açıklama yapan Özhaseki, "Olası bir ihtiyaç halinde 796 AK belediyemiz tümüyle arama-kurtarma ekipleri, yaşamsal malzemeler ile teknik donanım ürünlerini ivedi bir şekilde bölgeye intikal ettirecek ve vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacını karşılayacaktır. Umudumuz ve dualarımız İzmir'deki kardeşlerimiz için. Bir kez daha İzmir'e ve depremden etkilenen şehirlerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabb'im tekrarından korusun" ifadelerini kullandı.

 (www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.