BAŞKAN EMRE'DEN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.08.2020 - 21:43, Güncelleme: 21.08.2020 - 21:43

BAŞKAN EMRE'DEN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE

​​​​​​​Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, Karadeniz'deki enerji keşfine destek verdi. Başkan Emre ayrıca 6. Bölge Teşvik kapsamına Adıyaman ve tüm ilçelerinin alınması ile ilgili Başkan Erdoğan'a teşekkür etti.
Adıyaman Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre Fatih Sondaj Gemisi'nin Karadeniz'de 320 milyar metreküplük enerji rezervi bulmasına destek verdi. Başkan Emre, sosyal medyada #müjdelerinadamı başlığı ile yaptığı paylaşımında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Hedefimiz, 2023 yılında Karadeniz gazını milletimizin kullanımına sunmaktır" sözlerini kullandı.   BAŞKAN EMRE'DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR Başkan Emre öte yandan Resmi Gazetenin bugün yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Adıyaman'ın tüm ilçeleri ile 6. Bölge teşviklerinin tümünden faydalanacağını belirterek "#Müjde üstüne müjde alıyoruz. Resmi Gazetenin bugün yayımlanan 2846 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Besni'miz de OSB içi OSB dışı  ayrımı yapılmaksızın 6. Bölge teşviklerinin tamamından faydalanacaktır" dedi. (www.akbelediyeler.com)

BAŞKAN EMRE'DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR