BAŞKAN EMRE'DEN BESNİLİLERE MÜJDE

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.09.2020 - 13:19, Güncelleme: 01.09.2020 - 13:19
 

BAŞKAN EMRE'DEN BESNİLİLERE MÜJDE

​​​​​​​Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, seçim vaatleri arasında yer alan Rehberlik ve Eğitim Merkezi'nin hizmete sunulduğu müjdesini verdi.
Belediyeciliğin alt ve üst yapı hizmetlerden ibaret olmadığının en güzel örneğini sergileyen Eyyup Mehmet Emre Başkanlığındaki Adıyaman Besni Belediyesi, başta eğitim olmak üzere sosyal hayata yönelik projeleri ile de gündeme gelmeye devam ediyor. Başkan Emre'nin seçim döneminde Besnili vatandaşlara söz verdiği Rehberlik ve Eğitim Merkezi yapılan tüm hazırlıkların ardından hizmete sunuldu. Seçim vaatlerini birer birer yerine getiren Başkan Emre'ye tam not veren Besnililer de Başkan Emre'nin ve Besni Belediyesi'nin çalışmalarından memnuniyetini her defasında dile getirirken, son olarak hizmete sunulan Rehberlik ve Eğitim Merkezi'nin ilçedeki büyük bir eksikliği gidereceği dile getiriliyor. Çalışma ile ilgili ilçe halkına müjdeyi vererek benzer projelerinin önümüzdeki süreçlerde devam edeceğini belirten Başkan Eyyup Mehmet Emre, "Ülkemizin tek Eğitim Bayramını kutlayan ilçemize yakışır hizmet! 41 projemizin içinde yer alan Rehberlik ve Eğitim Merkezimizi açtık öğrencilerimize ve ilçemize hayırlı olsun. İnşallah buradan hayırlı ve başarılı bireyler yetiştireceğiz" dedi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, seçim vaatleri arasında yer alan Rehberlik ve Eğitim Merkezi'nin hizmete sunulduğu müjdesini verdi.

Belediyeciliğin alt ve üst yapı hizmetlerden ibaret olmadığının en güzel örneğini sergileyen Eyyup Mehmet Emre Başkanlığındaki Adıyaman Besni Belediyesi, başta eğitim olmak üzere sosyal hayata yönelik projeleri ile de gündeme gelmeye devam ediyor. Başkan Emre'nin seçim döneminde Besnili vatandaşlara söz verdiği Rehberlik ve Eğitim Merkezi yapılan tüm hazırlıkların ardından hizmete sunuldu. Seçim vaatlerini birer birer yerine getiren Başkan Emre'ye tam not veren Besnililer de Başkan Emre'nin ve Besni Belediyesi'nin çalışmalarından memnuniyetini her defasında dile getirirken, son olarak hizmete sunulan Rehberlik ve Eğitim Merkezi'nin ilçedeki büyük bir eksikliği gidereceği dile getiriliyor.

Çalışma ile ilgili ilçe halkına müjdeyi vererek benzer projelerinin önümüzdeki süreçlerde devam edeceğini belirten Başkan Eyyup Mehmet Emre, "Ülkemizin tek Eğitim Bayramını kutlayan ilçemize yakışır hizmet! 41 projemizin içinde yer alan Rehberlik ve Eğitim Merkezimizi açtık öğrencilerimize ve ilçemize hayırlı olsun. İnşallah buradan hayırlı ve başarılı bireyler yetiştireceğiz" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.