BAŞKAN EMRE'DEN ANLAMLI PAYLAŞIM

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.03.2021 - 12:25, Güncelleme: 08.03.2021 - 12:25
 

BAŞKAN EMRE'DEN ANLAMLI PAYLAŞIM

​​​​​​​Besni Belediye Başkanı Eyyüp Mehmet Emre, yayınladığı mesajında tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.
Şehircilik uygulamalarında kadınlara ve gençlere yönelik pozitif ayrıcalık tanıyarak bu yönde uygulamalar gerçekleştiren Adıyaman'ın Besni Belediye Başkanı Eyyüp Mehmet Emre, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili sosyal medya aracılığıyla bir mesaj yayımladı. AK Parti Belediyeciliği'nin örnek adresleri arasında gösterilen Besni'de başarılı uygulamaları ile takdir toplayan isim Eyyüp Mehmet Emre, açıklamasında tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Besni'de kadınların da dahil olduğu ortak paydada buluşarak ilçenin sorunlarına çözüm arayışında olduklarının altını çizen Başkan Emre, mesajında "Ve Bir Ses Yükseldi Veda Hutbesi'nden ; ''Kadınlar Size Allah'ın Emanetidir.'' Hz. Muhammed (s.a.v). Başta şehitlerimizin anneleri, eş ve kızları olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nü kutluyorum" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Besni Belediye Başkanı Eyyüp Mehmet Emre, yayınladığı mesajında tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Şehircilik uygulamalarında kadınlara ve gençlere yönelik pozitif ayrıcalık tanıyarak bu yönde uygulamalar gerçekleştiren Adıyaman'ın Besni Belediye Başkanı Eyyüp Mehmet Emre, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili sosyal medya aracılığıyla bir mesaj yayımladı. AK Parti Belediyeciliği'nin örnek adresleri arasında gösterilen Besni'de başarılı uygulamaları ile takdir toplayan isim Eyyüp Mehmet Emre, açıklamasında tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Besni'de kadınların da dahil olduğu ortak paydada buluşarak ilçenin sorunlarına çözüm arayışında olduklarının altını çizen Başkan Emre, mesajında "Ve Bir Ses Yükseldi Veda Hutbesi'nden ; ''Kadınlar Size Allah'ın Emanetidir.'' Hz. Muhammed (s.a.v). Başta şehitlerimizin anneleri, eş ve kızları olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nü kutluyorum" ifadelerini kullandı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.