BAŞKAN EMRE YİNE HALKLA İÇ İÇE

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.02.2021 - 13:54, Güncelleme: 09.02.2021 - 13:54
 

BAŞKAN EMRE YİNE HALKLA İÇ İÇE

​​​​​​​Besni Belediye Başkanı Eyyüp Mehmet Emre, Gönül Belediyeciliği kapsamında esnaf ve vatandaş buluşmalarını sürdürüyor.
Adıyaman'ın Besni Belediye Başkanı Eyyüp Mehmet Emre, vatandaşlarla iç içe olmaya, esnaf buluşmaları gerçekleştirmeye devam ediyor. Başkan Emre geleneksel hale getirdiği buluşmalarında vatandaşlara kurumsal çalışmalar hakkında bilgiler verirken, olası talep ve önerileri de birebir dinlemeyi tercih ediyor. Başkan Emre'nin bugünkü adresi ise yine farklı meslek gruplarından esnaf ve kurum tarafından faaliyete sunulan tekstil atölyesi oldu. Buluşmalarında esnafın bir şehirdeki hem ticari hem de sosyal sirkülasyon için çok önemli olduğunu belirterek hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Emre, ilçedeki esnafı her fırsatta ziyaret edip hasbihal etmeye çalıştıklarını dile getirdi. Temasları ile ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Emre, "Bugün yine esnafımızı ve 60 kişi istihdam ettiğimiz tekstil atölyemizi ziyaret ederek vatandaşlarımız ile sohbet ettik. Sorunlarını dinleyerek, sorunların çözümü için her zamanki gibi gayret sarfedeceğiz" ifadelerini kullandı. Temaslarında vatandaşlara pandemi hususları hakkında hatırlatmalar yapan Başkan Emre, özellikle sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyene dikkat edilmesini istedi. Vatandaşlar da Başkan Emre'nin sürekli olarak halkın içinde olduğunu belirterek kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Emre ve ekibini tebrik ettiler. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Besni Belediye Başkanı Eyyüp Mehmet Emre, Gönül Belediyeciliği kapsamında esnaf ve vatandaş buluşmalarını sürdürüyor.

Adıyaman'ın Besni Belediye Başkanı Eyyüp Mehmet Emre, vatandaşlarla iç içe olmaya, esnaf buluşmaları gerçekleştirmeye devam ediyor. Başkan Emre geleneksel hale getirdiği buluşmalarında vatandaşlara kurumsal çalışmalar hakkında bilgiler verirken, olası talep ve önerileri de birebir dinlemeyi tercih ediyor. Başkan Emre'nin bugünkü adresi ise yine farklı meslek gruplarından esnaf ve kurum tarafından faaliyete sunulan tekstil atölyesi oldu. Buluşmalarında esnafın bir şehirdeki hem ticari hem de sosyal sirkülasyon için çok önemli olduğunu belirterek hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Emre, ilçedeki esnafı her fırsatta ziyaret edip hasbihal etmeye çalıştıklarını dile getirdi. Temasları ile ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Emre, "Bugün yine esnafımızı ve 60 kişi istihdam ettiğimiz tekstil atölyemizi ziyaret ederek vatandaşlarımız ile sohbet ettik. Sorunlarını dinleyerek, sorunların çözümü için her zamanki gibi gayret sarfedeceğiz" ifadelerini kullandı.

Temaslarında vatandaşlara pandemi hususları hakkında hatırlatmalar yapan Başkan Emre, özellikle sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyene dikkat edilmesini istedi. Vatandaşlar da Başkan Emre'nin sürekli olarak halkın içinde olduğunu belirterek kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Emre ve ekibini tebrik ettiler.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.