BAŞKAN EKİNCİ'NİN ADRESİ BÜYÜKŞEHİR OLDU

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.10.2021 - 15:36, Güncelleme: 12.10.2021 - 15:36

BAŞKAN EKİNCİ'NİN ADRESİ BÜYÜKŞEHİR OLDU

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile bir araya gelerek projeleri değerlendirdi.
Viranşehir'de alt ve üst yapı çalışmaları ile sosyal hayata yönelik uygulamalarına dur durak demeden Başkan Salih Ekinci, ilçenin gelişimine yönelik projelerini hayata  geçirmek için gerek il dışı gerekse Başkent Ankara'da temaslarını sürdürüyor. Başkan Ekinci bu kez Viranşehir Belediyesi Meclis Üyeleri ile birlikte Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile bir araya gelerek ilçe genelinde sürdürülen çalışmaları değerlendirdi. Ortak çalışma vurgusuna dikkat çeken Başkan Salih Ekinci, Viranşehir halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için sahada olmaya devam edeceklerini dile getirdi. Ziyaretten dolayı Başkan Beyazgül'e teşekkür eden Başkan Ekinci yaptığı kısa değerlendirmesinde "Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül'ü Belediye Meclis Üyelerimiz ile birlikte makamında ziyaret ederek, ilçemizde yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk" ifadelerini kullandı.