BAŞKAN EKİNCİ'DEN BİR MÜJDE DAHA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.11.2020 - 13:46, Güncelleme: 23.11.2020 - 13:46
 

BAŞKAN EKİNCİ'DEN BİR MÜJDE DAHA

​​​​​​​Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Başkent Ankara'daki temasları neticesinde İmar Sorununun çözümüne yönelik adımları attıkları söyledi.
Yıllardan bu yana Viranşehir'de kangrenleşmiş bir çok soruna uzun vadeli çözümler üreten Başkan Salih Ekinci, ilçe geleceğini yakından ilgilendiren bir konuda daha müjde verdi. Gerek il merkezinde gerekse Başkent Ankara'da temaslarını sürdüren Başkan Ekinci, son olarak yaptığı değerlendirmesinde İmar Planı ile ilgili Bakanlıkça 'Kamu Yararı Belgesi'nin imzalandığını duyurdu. Başkan Ekinci yaptığı değerlendirmesinde "İmar Sorununu Çözüyoruz. Ankara temaslarımız kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdürümüz Sayın Turan Konak’ı makamında ziyaret ederek, ilçemizde iptal edilen imar planı ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduk. İmar Planımızın yapılabilmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızdan Kamu Yararı Belgesi imzalandı, hayırlı olsun. Desteklerinden ötürü Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, Yerel Yönetimler Genel Müdürümüz Sn. Turan Konak’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Başkent Ankara'daki temasları neticesinde İmar Sorununun çözümüne yönelik adımları attıkları söyledi.

Yıllardan bu yana Viranşehir'de kangrenleşmiş bir çok soruna uzun vadeli çözümler üreten Başkan Salih Ekinci, ilçe geleceğini yakından ilgilendiren bir konuda daha müjde verdi. Gerek il merkezinde gerekse Başkent Ankara'da temaslarını sürdüren Başkan Ekinci, son olarak yaptığı değerlendirmesinde İmar Planı ile ilgili Bakanlıkça 'Kamu Yararı Belgesi'nin imzalandığını duyurdu. Başkan Ekinci yaptığı değerlendirmesinde "İmar Sorununu Çözüyoruz. Ankara temaslarımız kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdürümüz Sayın Turan Konak’ı makamında ziyaret ederek, ilçemizde iptal edilen imar planı ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduk.

İmar Planımızın yapılabilmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızdan Kamu Yararı Belgesi imzalandı, hayırlı olsun. Desteklerinden ötürü Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, Yerel Yönetimler Genel Müdürümüz Sn. Turan Konak’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.