Başkan Ekinci'den Azerbaycan'a tam destek mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.09.2020 - 01:15, Güncelleme: 09.09.2020 - 01:15
 

Başkan Ekinci'den Azerbaycan'a tam destek mesajı

​​​​​​​Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine tam destek vererek Azerbaycan halkının yanında olduklarını söyledi.
Azerbaycan-Ermenistan arasında başlayan çatışmalar kısa sürede savaşa dönüşürken Türkiye'den kardeş ülke Azerbeycan'a yönelik destekler çığ gibi büyüyor. Dün gece itibariyle devam eden savaşta Azerbaycan bugün seferberlik ilan ederken ülke genelinde sıkıyönetim ilan edildiği de öğrenildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Azerbaycan'a yönelik saldırılarına bir yenisini ekleyen Ermenistan, bölgede barışın ve huzurun önündeki en büyük tehdit olduğunu bir kere daha göstermiştir. Türk Milleti her zaman olduğu gibi bugün de tüm imkanlarıyla Azerbaycanlı kardeşlerinin yanındadır" açıklamasını yaptı. Erdoğan gün içerisinde Aliyevle de görüşerek "Türkiye Azerbeycan'ın yanındadır" dedi. BAŞKAN EKİNCİ'DEN DESTEK MESAJI Yaşananları takip eden AK Kadrolardan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Azerbaycan'a yönelik destek mesajlarını paylaşarak tam destek verdi. Başkan Ekinci ayrıca sosyal medya hesabından yaptığı değerlendirmesinde "Ermenistan tarafından dost ve kardeş ülke Azerbaycan’a yapılan ve sivil yerleşim yerlerini hedef alan alçak saldırısını kınıyor ve lanetliyorum. Saldırıda şehit düşen kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Dost ve kardeş ülke Azerbaycan’ın yanındayız" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine tam destek vererek Azerbaycan halkının yanında olduklarını söyledi.

Azerbaycan-Ermenistan arasında başlayan çatışmalar kısa sürede savaşa dönüşürken Türkiye'den kardeş ülke Azerbeycan'a yönelik destekler çığ gibi büyüyor. Dün gece itibariyle devam eden savaşta Azerbaycan bugün seferberlik ilan ederken ülke genelinde sıkıyönetim ilan edildiği de öğrenildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Azerbaycan'a yönelik saldırılarına bir yenisini ekleyen Ermenistan, bölgede barışın ve huzurun önündeki en büyük tehdit olduğunu bir kere daha göstermiştir. Türk Milleti her zaman olduğu gibi bugün de tüm imkanlarıyla Azerbaycanlı kardeşlerinin yanındadır" açıklamasını yaptı. Erdoğan gün içerisinde Aliyevle de görüşerek "Türkiye Azerbeycan'ın yanındadır" dedi.

BAŞKAN EKİNCİ'DEN DESTEK MESAJI

Yaşananları takip eden AK Kadrolardan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Azerbaycan'a yönelik destek mesajlarını paylaşarak tam destek verdi. Başkan Ekinci ayrıca sosyal medya hesabından yaptığı değerlendirmesinde "Ermenistan tarafından dost ve kardeş ülke Azerbaycan’a yapılan ve sivil yerleşim yerlerini hedef alan alçak saldırısını kınıyor ve lanetliyorum. Saldırıda şehit düşen kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Dost ve kardeş ülke Azerbaycan’ın yanındayız" ifadelerini kullandı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.