BAŞKAN EKİNCİ'DEN ANLAMLI ZİYARET

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.12.2020 - 13:56, Güncelleme: 03.12.2020 - 13:56
 

BAŞKAN EKİNCİ'DEN ANLAMLI ZİYARET

​​​​​​​Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, 3 Aralık Dünya Engelliler günü kapsamında Engelliler Derneği Başkanı Şeyhmus Belca’yı ziyaret etti.
Viranşehir'de toplumun her kesimi ile görüşmelerini sürdürmeye devam eden Başkan Salih Ekinci, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Viranşehir Engelliler Derneği Başkanı Şeyhmus Belca’yı ziyaret etti. Her defasında Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etmeyi ve ortak paydada buluşmayı gelenek haline getiren Başkan Salih Ekinci, engelli vatandaşların taleplerini dinledi ve kurumsal olarak gereken her türlü çalışmayı yapmaya devam edeceklerini söyledi. Viranşehir'in her zaman birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğine dikkat çeken Başkan Ekinci ziyaretleri ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Viranşehir Engelliler Derneği Başkanı Sn. Şeyhmus Belca’yı Belediye Meclis Üyemiz Fatih Şenbayram ile birlikte ziyaret ederek, engelli kardeşlerimizin sorun ve ihtiyaçlarını kendisinden dinledik. Sıcak ve samimi karşılamalarından ötürü kendilerine teşekkür ediyor, tüm engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü en içten dileklerimle tebrik ediyorum. Yaşama sevinci ile hayata tutunan tüm engelli kardeşlerimizin sadece bir gün değil her gün yanındayız" dedi. VİRANŞEHİR'İN EN BÜYÜK PARKI Başkan Ekinci ziyaretinin ardından kurumsal çalışmaları denetledi. İlçe genelinde devam eden çalışmalar kapsamında Başkan Ekinci, Meclis Üyesi Fatih Şenbayram ile birlikte Yenişehir Mahallesi’nde yapımı devam eden Tren Yolu Parkında incelemelerde bulunarak, uygulama hakkında bilgiler aldı. Tren Yolu Parkı ile Viranşehir'in en büyük yeşil alanını ilçeye kazandıracaklarını belirten Başkan Ekinci, amaçlarının Viranşehir'de kişi başına düşen yeşil alan miktarını arttırmak olduğunu söyledi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, 3 Aralık Dünya Engelliler günü kapsamında Engelliler Derneği Başkanı Şeyhmus Belca’yı ziyaret etti.

Viranşehir'de toplumun her kesimi ile görüşmelerini sürdürmeye devam eden Başkan Salih Ekinci, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Viranşehir Engelliler Derneği Başkanı Şeyhmus Belca’yı ziyaret etti. Her defasında Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etmeyi ve ortak paydada buluşmayı gelenek haline getiren Başkan Salih Ekinci, engelli vatandaşların taleplerini dinledi ve kurumsal olarak gereken her türlü çalışmayı yapmaya devam edeceklerini söyledi. Viranşehir'in her zaman birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğine dikkat çeken Başkan Ekinci ziyaretleri ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Viranşehir Engelliler Derneği Başkanı Sn. Şeyhmus Belca’yı Belediye Meclis Üyemiz Fatih Şenbayram ile birlikte ziyaret ederek, engelli kardeşlerimizin sorun ve ihtiyaçlarını kendisinden dinledik. Sıcak ve samimi karşılamalarından ötürü kendilerine teşekkür ediyor, tüm engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü en içten dileklerimle tebrik ediyorum. Yaşama sevinci ile hayata tutunan tüm engelli kardeşlerimizin sadece bir gün değil her gün yanındayız" dedi.

VİRANŞEHİR'İN EN BÜYÜK PARKI

Başkan Ekinci ziyaretinin ardından kurumsal çalışmaları denetledi. İlçe genelinde devam eden çalışmalar kapsamında Başkan Ekinci, Meclis Üyesi Fatih Şenbayram ile birlikte Yenişehir Mahallesi’nde yapımı devam eden Tren Yolu Parkında incelemelerde bulunarak, uygulama hakkında bilgiler aldı. Tren Yolu Parkı ile Viranşehir'in en büyük yeşil alanını ilçeye kazandıracaklarını belirten Başkan Ekinci, amaçlarının Viranşehir'de kişi başına düşen yeşil alan miktarını arttırmak olduğunu söyledi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.