BAŞKAN EKİNCİ YİNE SAHADA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.01.2021 - 11:43, Güncelleme: 02.01.2021 - 11:43
 

BAŞKAN EKİNCİ YİNE SAHADA

​​​​​​​Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, yeni yılın ilk gününde yine sokaklarda kurumsal çalışmaların takipçisi oldu.
Kurumsal çalışmalarıyla 2020 yılında vatandaş memnuniyetinin ön planda olduğu Viranşehir'de Belediye Başkanı Salih Ekinci 2021 yılında da sahada yer aldı. Başkan Ekinci, yeni yılın ilk günü Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Sağlamlar Mahallesinde devam eden stabilize yol çalışmalarını inceledi. Temaslarında teknik heyetten bilgiler alan Başkan Ekinci vatandaşlarla da bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi. İncelemeleri ile ilgili sahada bir değerlendirme yapan Başkan Ekinci, "Yeni yılın ilk gününde sahada yürütülen çalışmalarımızı incelemeye devam ediyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce Sağlamlar Mahallesinde başlattığımız stabilize yol yapım çalışmalarımızı Sağlamlar Mahallesinde Muhtarımız Aslan Aydoğdu ve Meclis Üyelerimiz ile birlikte yerinde inceledik. Kıymetli hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olsun. Daha güzel, daha yaşanılabilir bir Viranşehir için canla başla çalışmaya devam edeceğiz" dedi. GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNDE BAŞKAN EKİNCİ FARKI Başkan Ekinci saha incelemelerinde pandemi hususlarına dikkat ederek vatandaşların evlerine de konuk oldu. Hasta ziyaretlerinde bulunarak geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Ekinci, yeni yılın ilk gününde rahatsızlığı nedeniyle evinde istirahat eden Çemkanlı Aşireti Kanaat Önderi ve 9 dönem Kucak Kırsal Mahalle Muhtarlığı görevini yürüten Şeyhmus İster’i, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Başkan Ekinci'yi her defasında halk arasında görmeyi alışkanlık haline getirdiklerini belirten Viranşehirliler de kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Ekinci ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, yeni yılın ilk gününde yine sokaklarda kurumsal çalışmaların takipçisi oldu.

Kurumsal çalışmalarıyla 2020 yılında vatandaş memnuniyetinin ön planda olduğu Viranşehir'de Belediye Başkanı Salih Ekinci 2021 yılında da sahada yer aldı. Başkan Ekinci, yeni yılın ilk günü Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Sağlamlar Mahallesinde devam eden stabilize yol çalışmalarını inceledi. Temaslarında teknik heyetten bilgiler alan Başkan Ekinci vatandaşlarla da bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi. İncelemeleri ile ilgili sahada bir değerlendirme yapan Başkan Ekinci, "Yeni yılın ilk gününde sahada yürütülen çalışmalarımızı incelemeye devam ediyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce Sağlamlar Mahallesinde başlattığımız stabilize yol yapım çalışmalarımızı Sağlamlar Mahallesinde Muhtarımız Aslan Aydoğdu ve Meclis Üyelerimiz ile birlikte yerinde inceledik. Kıymetli hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olsun. Daha güzel, daha yaşanılabilir bir Viranşehir için canla başla çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNDE BAŞKAN EKİNCİ FARKI

Başkan Ekinci saha incelemelerinde pandemi hususlarına dikkat ederek vatandaşların evlerine de konuk oldu. Hasta ziyaretlerinde bulunarak geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Ekinci, yeni yılın ilk gününde rahatsızlığı nedeniyle evinde istirahat eden Çemkanlı Aşireti Kanaat Önderi ve 9 dönem Kucak Kırsal Mahalle Muhtarlığı görevini yürüten Şeyhmus İster’i, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Başkan Ekinci'yi her defasında halk arasında görmeyi alışkanlık haline getirdiklerini belirten Viranşehirliler de kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Ekinci ve ekibine teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.