BAŞKAN EKİNCİ SOLUĞU ORDU'DA ALDI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.08.2020 - 17:26, Güncelleme: 15.08.2020 - 17:26
 

BAŞKAN EKİNCİ SOLUĞU ORDU'DA ALDI

​​​​​​​Şanlıurfa'nın Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Ordu'da denize girerek akıntıya kapılan 17 yaşındaki Mehmet Zencirci'nin bulunması çalışmaları için soluğu Ordu'da aldı.
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Ordu'nun Perşembe ilçesinde serinlemek için girdiği denizde akıntıya kapılarak kaybolan Viranşehirli Mehmet Zencirci’nin arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği olay yerinde kederli ailenin yanında yer aldı. 17 yaşındaki Mehmet Zencirci'yi arama kurtarma çalışmalarının dalgıçlar, Sahil Güvenlik Ekipleri ve AFAD ile tüm imkanların seferber edildiğini belirten Başkan Ekinci; "Arama kurtarma çalışmalarında hemşehrilerimizi bir an olsun yalnız bırakmayan Ordu Valimiz Tuncay Sonel'den, Bölge Milletvekillerimizden, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Hilmi Güler'den, Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Tandoğan'dan ve AFAD ekiplerinden Allah razı olsun" dedi. Başkan Ekinci akşam saatlerine kadar olay yerinden ayrılmayarak, kederli aileye destek verdi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Şanlıurfa'nın Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Ordu'da denize girerek akıntıya kapılan 17 yaşındaki Mehmet Zencirci'nin bulunması çalışmaları için soluğu Ordu'da aldı.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Ordu'nun Perşembe ilçesinde serinlemek için girdiği denizde akıntıya kapılarak kaybolan Viranşehirli Mehmet Zencirci’nin arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği olay yerinde kederli ailenin yanında yer aldı.

17 yaşındaki Mehmet Zencirci'yi arama kurtarma çalışmalarının dalgıçlar, Sahil Güvenlik Ekipleri ve AFAD ile tüm imkanların seferber edildiğini belirten Başkan Ekinci; "Arama kurtarma çalışmalarında hemşehrilerimizi bir an olsun yalnız bırakmayan Ordu Valimiz Tuncay Sonel'den, Bölge Milletvekillerimizden, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Hilmi Güler'den, Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Tandoğan'dan ve AFAD ekiplerinden Allah razı olsun" dedi.

Başkan Ekinci akşam saatlerine kadar olay yerinden ayrılmayarak, kederli aileye destek verdi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.