BAŞKAN EKİNCİ SEFERTEPE'DEYDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.09.2021 - 15:33, Güncelleme: 22.09.2021 - 15:33
 

BAŞKAN EKİNCİ SEFERTEPE'DEYDİ

​​​​​​​Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, tarihi Sefertepe'de incelemelerde bulundu.
Belediyeciliğin alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerini sergilemeye devam eden Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, bu kez Neolithic Project - Taş Tepeler organizasyonu kapsamında bölgeye gelen çok sayıda bilim insanı ile Sefertepe'deydi. Amaçlarının Viranşehir tarihini turizme kazandırmak olduğunu söyleyen Başkan Ekinci, bu yöndeki çalışmaların hız kazanarak devam edeceğini belirtti. Ziyareti ile ilgili bir değerlendirme yapan9 Başkan Ekinci, "İlçemize bağlı Eskikale Mahallesi ile Kırbali Mahallesi sınırlarında bulunan ve binlerce yıllık tarihe sahip olan Sefertepe’de başlatılan kazı çalışmalarını Şanlıurfa Neolithic Project - Taş Tepeler organizasyonu kapsamında yurt içi ve yurt dışından gelen çok sayıda bilim insanı ile birlikte ziyaret ederek, incelemelerde bulunduk" ifadelerini kullandı.
​​​​​​​Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, tarihi Sefertepe'de incelemelerde bulundu.

Belediyeciliğin alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerini sergilemeye devam eden Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, bu kez Neolithic Project - Taş Tepeler organizasyonu kapsamında bölgeye gelen çok sayıda bilim insanı ile Sefertepe'deydi. Amaçlarının Viranşehir tarihini turizme kazandırmak olduğunu söyleyen Başkan Ekinci, bu yöndeki çalışmaların hız kazanarak devam edeceğini belirtti.

Ziyareti ile ilgili bir değerlendirme yapan9 Başkan Ekinci, "İlçemize bağlı Eskikale Mahallesi ile Kırbali Mahallesi sınırlarında bulunan ve binlerce yıllık tarihe sahip olan Sefertepe’de başlatılan kazı çalışmalarını Şanlıurfa Neolithic Project - Taş Tepeler organizasyonu kapsamında yurt içi ve yurt dışından gelen çok sayıda bilim insanı ile birlikte ziyaret ederek, incelemelerde bulunduk" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.