BAŞKAN EKİNCİ SAHADA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.11.2021 - 08:50, Güncelleme: 14.11.2021 - 08:50
 

BAŞKAN EKİNCİ SAHADA

​​​​​​​Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, mesaiye üst yapı çalışmalarını inceleyerek başladı.
Başkan Ekinci, Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce Yenişehir Mahallesi ile TOKİ ve Final Okulunu birbirine bağlayan 25. Caddede başlatılan sathi kaplama asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek, birim yetkililerinden bilgi aldı. Kışa ayları öncesi üst yapı çalışmalarının daha da hızlandırılması talimatını veren Başkan Salih Ekinci, hedeflerinin en kısa sürede Yenişehir mahallesinde yürütülen üst yapı çalışmalarını bitirip, mahalleyi yenilenmiş yüzüyle vatandaşların hizmetine sunmak olduğunu söyledi. İlçe merkezi ve kırsal ayrımı gözetmeden ilçenin çeşitli noktalarında alt ve üst yapı çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Başkan Ekinci, Viranşehir’e hizmet etmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Mahalle, TOKİ, Okul ve düğün salonlarını bir birine bağlayan 25.caddede yaşanan ulaşım sıkıntısının büyük bir problem oluşturduğunu ifade eden Başkan Ekinci; “ Hamdolsun bu sorunlu yolu yapmanın ve vatandaşlara verdiğimiz sözleri yerine getirmenin sevincini yaşıyoruz. Yeni bir Viranşehir için çalışmalarımıza durmadan devam ediyoruz. Yapılan çalışmalar mahalle sakinlerimize ve tüm Viranşehir’e hayırlı olsun” dedi.
​​​​​​​Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, mesaiye üst yapı çalışmalarını inceleyerek başladı.

Başkan Ekinci, Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce Yenişehir Mahallesi ile TOKİ ve Final Okulunu birbirine bağlayan 25. Caddede başlatılan sathi kaplama asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek, birim yetkililerinden bilgi aldı.

Kışa ayları öncesi üst yapı çalışmalarının daha da hızlandırılması talimatını veren Başkan Salih Ekinci, hedeflerinin en kısa sürede Yenişehir mahallesinde yürütülen üst yapı çalışmalarını bitirip, mahalleyi yenilenmiş yüzüyle vatandaşların hizmetine sunmak olduğunu söyledi.

İlçe merkezi ve kırsal ayrımı gözetmeden ilçenin çeşitli noktalarında alt ve üst yapı çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Başkan Ekinci, Viranşehir’e hizmet etmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Mahalle, TOKİ, Okul ve düğün salonlarını bir birine bağlayan 25.caddede yaşanan ulaşım sıkıntısının büyük bir problem oluşturduğunu ifade eden Başkan Ekinci; “ Hamdolsun bu sorunlu yolu yapmanın ve vatandaşlara verdiğimiz sözleri yerine getirmenin sevincini yaşıyoruz. Yeni bir Viranşehir için çalışmalarımıza durmadan devam ediyoruz. Yapılan çalışmalar mahalle sakinlerimize ve tüm Viranşehir’e hayırlı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.