BAŞKAN EKİNCİ MUHTARLARI DİNLEDİ

İlçeler 30.03.2023 - 11:49, Güncelleme: 16.02.2024 - 22:39
 

BAŞKAN EKİNCİ MUHTARLARI DİNLEDİ

​​​​​​​Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ile Kaymakam Önder Çengel, merkez mahalle ve köy muhtarları ile iftar programında bir araya geldi.
Viranşehir Belediyesi ile İlçe Kaymakamlığı organizasyonunda Yenişehir mahallesinde bulunan Belediye spor kompleksinde muhtarlara yönelik iftar programı düzenlendi. Yoğun ilginin olduğu İftar yemeğine, İlçe Kaymakamı Önder Çengel, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Cumhuriyet Başsavcısı Aydın Tuncay, İlçe Jandarma Komutanı Uğur Güleç, Viranşehir Emniyet Müdürü Zekeriya Baran, Belediye Başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, kurum müdürleri, belediye birim müdürleri, İlçe merkez ve kırsal mahalle muhtarları katıldı. Kaymakam Önder Çengel ve Belediye Başkanı Salih Ekinci, İftar öncesi masaları tek tek gezerek, muhtarlarla yakından ilgilendi. Muhtarların Ramazan ayını tebrik eden Kaymakam Çengel ve Başkan Ekinci, katılımlarından dolayı muhtarlara teşekkür etti. Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, ezanın okunması ile birlikte iftarlar açıldı. Mübarek Ramazan ayının manevi güzelliği ve bereketine vurgu yapıldığı iftar programında birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı. İftar programından dolayı İlçe Kaymakamlığı ve Viranşehir Belediyesine teşekkür eden muhtarlar, iftar sonrası mahallelerin sorun ve talepleri hakkında Kaymakam Önder Çengel ve Başkan Ekinci ile istişarelerde bulundu. Ak Belediyeler Medya Ajansı
​​​​​​​Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ile Kaymakam Önder Çengel, merkez mahalle ve köy muhtarları ile iftar programında bir araya geldi.

Viranşehir Belediyesi ile İlçe Kaymakamlığı organizasyonunda Yenişehir mahallesinde bulunan Belediye spor kompleksinde muhtarlara yönelik iftar programı düzenlendi. Yoğun ilginin olduğu İftar yemeğine, İlçe Kaymakamı Önder Çengel, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Cumhuriyet Başsavcısı Aydın Tuncay, İlçe Jandarma Komutanı Uğur Güleç, Viranşehir Emniyet Müdürü Zekeriya Baran, Belediye Başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, kurum müdürleri, belediye birim müdürleri, İlçe merkez ve kırsal mahalle muhtarları katıldı.

Kaymakam Önder Çengel ve Belediye Başkanı Salih Ekinci, İftar öncesi masaları tek tek gezerek, muhtarlarla yakından ilgilendi. Muhtarların Ramazan ayını tebrik eden Kaymakam Çengel ve Başkan Ekinci, katılımlarından dolayı muhtarlara teşekkür etti.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, ezanın okunması ile birlikte iftarlar açıldı. Mübarek Ramazan ayının manevi güzelliği ve bereketine vurgu yapıldığı iftar programında birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı. İftar programından dolayı İlçe Kaymakamlığı ve Viranşehir Belediyesine teşekkür eden muhtarlar, iftar sonrası mahallelerin sorun ve talepleri hakkında Kaymakam Önder Çengel ve Başkan Ekinci ile istişarelerde bulundu.

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Şanlıurfa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.