BAŞKAN EKİNCİ HALKLA İÇ İÇE

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.10.2021 - 19:00, Güncelleme: 25.10.2021 - 19:00
 

BAŞKAN EKİNCİ HALKLA İÇ İÇE

​​​​​​​Viranşehir'de Belediye Başkanı Salih Ekinci, haftanın ilk günü yine halkın arasında yer alarak ilçede gidilmedik adres bırakmadı.
Gönül Belediyeciliğinin Güneydoğu'daki örnek adreslerinden Viranşehir'de Belediye Başkanı Salih Ekinci, bir yandan kurumsal çalışmaların takipçisi olurken diğer yandan vatandaşlarla iç içe olmaya özen gösteriyor. Viranşehir halkının her zaman aralarında görmeyi alışkanlık haline getirdiği isim Başkan Salih Ekinci, haftanın ilk gününde yine ilçe genelinde gidilmedik adres bırakmadı. Belediye Meclis Üyelerinin de eşlik ettiği ziyaretlerde Başkan Ekinci, gün içerisinde Elkatmış Ailesi, Yorulmaz Ailesi, İçin Ailesi, Vermez Ailesi, Kunt Ailesi ve Dur ailelerine taziye ziyaretlerinde bulundu. Merhum ve merhumelere Allah'tan rahmet, yakınlarına ise baş sağlığı dileyen Başkan Ekinci, bu tür ziyaretlere önem verdiklerini belirtti. Viranşehir halkının her zaman yanında olduklarını dile getiren Başkan Ekinci gün içerisinde ayrıca Bitlis yolunda meydana gelen elim trafik kazasında hayatını kaybeden Şehmus İlçektay ve Mehmet Karınca’nın taziyesine de katılım sağladı.  
​​​​​​​Viranşehir'de Belediye Başkanı Salih Ekinci, haftanın ilk günü yine halkın arasında yer alarak ilçede gidilmedik adres bırakmadı.

Gönül Belediyeciliğinin Güneydoğu'daki örnek adreslerinden Viranşehir'de Belediye Başkanı Salih Ekinci, bir yandan kurumsal çalışmaların takipçisi olurken diğer yandan vatandaşlarla iç içe olmaya özen gösteriyor. Viranşehir halkının her zaman aralarında görmeyi alışkanlık haline getirdiği isim Başkan Salih Ekinci, haftanın ilk gününde yine ilçe genelinde gidilmedik adres bırakmadı. Belediye Meclis Üyelerinin de eşlik ettiği ziyaretlerde Başkan Ekinci, gün içerisinde Elkatmış Ailesi, Yorulmaz Ailesi, İçin Ailesi, Vermez Ailesi, Kunt Ailesi ve Dur ailelerine taziye ziyaretlerinde bulundu.

Merhum ve merhumelere Allah'tan rahmet, yakınlarına ise baş sağlığı dileyen Başkan Ekinci, bu tür ziyaretlere önem verdiklerini belirtti. Viranşehir halkının her zaman yanında olduklarını dile getiren Başkan Ekinci gün içerisinde ayrıca Bitlis yolunda meydana gelen elim trafik kazasında hayatını kaybeden Şehmus İlçektay ve Mehmet Karınca’nın taziyesine de katılım sağladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.