BAŞKAN EKİNCİ ESNAFI ZİYARET ETTİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.03.2022 - 11:29, Güncelleme: 25.03.2022 - 11:29
 

BAŞKAN EKİNCİ ESNAFI ZİYARET ETTİ

​​​​​​​Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, daha hızlı ve etkin hizmet anlayışını sürdürmek amacıyla esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.
Belediye işlerinden fırsat buldukça esnaf ve vatandaşlara ziyarette bulunan Başkan Ekinci, Yenişehir Mahallesi Cezaevi caddesindeki esnafları ziyaret ederek talep ve önerilerini dinledi. İşyerlerini tek tek gezerek esnaflara bol kazanç ve kolaylıklar dileyen Başkan Ekinci, esnaf ve vatandaşlarla samimi sohbetler de bulundu. Başkan Ekinci, edilen sohbetlerde hem esnafların sıkıntı ve sorunlarını dinledi, hem de belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Ekinci, Yerinde ve birlikte yönetim anlayışı ile esnaf ve vatandaş ziyaretlerini çok önemsediğini söyledi. Esnafın ve vatandaşın taleplerini, önerilerini ve şikayetlerini doğrudan ilk ağızdan dinleyerek, mevcut sorunları yerinde görüp, çözümü de yerinde ürettiklerini ifade eden Ekinci; ”Yaptığımız ziyaretlerle hem gönülden gönüle köprüler kuruyoruz hem de hizmetkarı olduğumuz hemşerilerimizin bize söyleyeceklerini sonuna kadar dinliyoruz. Tüm gücümüzle ve imkanlarımızla sahadayız. Mahalleleri gezmeye, vatandaşlarla buluşmaya ve Viranşehir’i sahadan yönetmeye devam edeceğiz.” Dedi. Esnaf ve vatandaşlar ise, ziyaretlerinden ötürü Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye teşekkür etti.
​​​​​​​Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, daha hızlı ve etkin hizmet anlayışını sürdürmek amacıyla esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Belediye işlerinden fırsat buldukça esnaf ve vatandaşlara ziyarette bulunan Başkan Ekinci, Yenişehir Mahallesi Cezaevi caddesindeki esnafları ziyaret ederek talep ve önerilerini dinledi. İşyerlerini tek tek gezerek esnaflara bol kazanç ve kolaylıklar dileyen Başkan Ekinci, esnaf ve vatandaşlarla samimi sohbetler de bulundu. Başkan Ekinci, edilen sohbetlerde hem esnafların sıkıntı ve sorunlarını dinledi, hem de belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Ekinci, Yerinde ve birlikte yönetim anlayışı ile esnaf ve vatandaş ziyaretlerini çok önemsediğini söyledi.

Esnafın ve vatandaşın taleplerini, önerilerini ve şikayetlerini doğrudan ilk ağızdan dinleyerek, mevcut sorunları yerinde görüp, çözümü de yerinde ürettiklerini ifade eden Ekinci; ”Yaptığımız ziyaretlerle hem gönülden gönüle köprüler kuruyoruz hem de hizmetkarı olduğumuz hemşerilerimizin bize söyleyeceklerini sonuna kadar dinliyoruz. Tüm gücümüzle ve imkanlarımızla sahadayız. Mahalleleri gezmeye, vatandaşlarla buluşmaya ve Viranşehir’i sahadan yönetmeye devam edeceğiz.” Dedi. Esnaf ve vatandaşlar ise, ziyaretlerinden ötürü Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.