BAŞKAN DÖLEKLİ VATANDAŞLARI DİNLEDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.03.2021 - 10:45, Güncelleme: 22.03.2021 - 10:45
 

BAŞKAN DÖLEKLİ VATANDAŞLARI DİNLEDİ

​​​​​​​Erzurum Pasinler'de Başkan Dölekli Otlukkapı Mahallesi sakinleri ile buluşarak kurumsal çalışmalarda talep ve önerileri dinledi.
Pasinler'de vatandaşların talep ve önerilerine hassasiyet gösteren Belediye Başkanı Ahmet Dölekli'nin adresi bu kez Otlukkapı Mahallesi oldu. İlçede vatandaşların her zaman halk arasında görmeyi alışkanlık haline getirdiği Başkan Dölekli, Otlukkapı Mahallesinde vatandaşlarla buluşarak talepleri birebir dinledi. Buluşmasında kurumsal çalışmalardan örnekler veren Başkan Dölekli, amaçlarının tüm Pasinler halkı ile birlikte hareket etmek olduğunu söyledi. İçerisinde bulunduğumuz pandemi sürecine de dikkat çeken Başkan Dölekli, zor şartlara rağmen belediyenin 7 gün 24 saat esası ile vatandaşa kapılarının açık olduğunu ifade etti. Başkan Dölekli temasları ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Otlukkapı Mahhallemizi ziyaret ederek mahalle sakinlerimizle hasbihal ettik. Belediye olarak ihtiyaçlarının giderilmesi ve hizmetlerin ivedilikle getirilmesi için çalışmamızı başlattık" dedi. Otlukkapı Mahallesi sakinleri de kendilerine yönelik yaklaşımlarından dolayı Başkan Dölekli ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Erzurum Pasinler'de Başkan Dölekli Otlukkapı Mahallesi sakinleri ile buluşarak kurumsal çalışmalarda talep ve önerileri dinledi.

Pasinler'de vatandaşların talep ve önerilerine hassasiyet gösteren Belediye Başkanı Ahmet Dölekli'nin adresi bu kez Otlukkapı Mahallesi oldu. İlçede vatandaşların her zaman halk arasında görmeyi alışkanlık haline getirdiği Başkan Dölekli, Otlukkapı Mahallesinde vatandaşlarla buluşarak talepleri birebir dinledi. Buluşmasında kurumsal çalışmalardan örnekler veren Başkan Dölekli, amaçlarının tüm Pasinler halkı ile birlikte hareket etmek olduğunu söyledi. İçerisinde bulunduğumuz pandemi sürecine de dikkat çeken Başkan Dölekli, zor şartlara rağmen belediyenin 7 gün 24 saat esası ile vatandaşa kapılarının açık olduğunu ifade etti. Başkan Dölekli temasları ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Otlukkapı Mahhallemizi ziyaret ederek mahalle sakinlerimizle hasbihal ettik. Belediye olarak ihtiyaçlarının giderilmesi ve hizmetlerin ivedilikle getirilmesi için çalışmamızı başlattık" dedi.

Otlukkapı Mahallesi sakinleri de kendilerine yönelik yaklaşımlarından dolayı Başkan Dölekli ve ekibine teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.