BAŞKAN DİRİK'TEN TEŞEKKÜR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.09.2020 - 11:06, Güncelleme: 23.09.2020 - 11:06
 

BAŞKAN DİRİK'TEN TEŞEKKÜR

​​​​​​​Bingöl'ün Genç İlçesi Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, köy yollarının asfaltlanması için Haziran ayından bu yana emek sarf eden herkese teşekkür etti.
Bingöl, tarihinin en yoğun hizmet dönemini yaşıyor. Bingöllü vatandaşların yol sorununu çözebilmek için Haziran ayından bu yana devam eden çalışmalarda rakam 280 kilometreye ulaştı. Bingöl Valiliği Koordinesinde İl Özel İdaresi trafından yürütülen çalışmalarda şu ana dek toplam 92 yol yolunun asfaltlandığı öğrenildi. 42 milyon lira ödenek ayrılan çalışmalarda 114 iş makinesinin ve 300'e yakın personelin görevlendirildiği de alınan bilgiler arasında. Tarihinin en büyük asfaltlama çalışmalarının hızla sürdüğü Bingöl'e ulaşılmadık köy bırakılmazken, vatandaşlar hizmetlerden dolayı son derece memnun olduklarını ilettiler. BAŞKAN ZEKİ DİRİK TEŞEKKÜR ETTİ Hizmetlerin en yoğun olduğu adreslerden biri olan Genç İlçesinde Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik de yapılan çalışmalardan dolayı emeği geçen herkese teşekkür etti. Başkan Dirik, "Asfaltlama çalışmalarından dolayı katkısı ve emeği olan Milletvekillerimize, Valimize, Kaymakamımıza, İl Genel Meclis Başkanımıza, Özel İdare Genel Sekreterimize, İl Genel Meclis üyelerimize ve tüm işçilerimize teşekkür ederiz" dedi. Bingöl kırsalındaki vatandaşlar da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı tüm Bingöl yönetimine teşekkür ederek, çalışmaların destekçisi olduklarını dile getirdiler. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Bingöl'ün Genç İlçesi Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, köy yollarının asfaltlanması için Haziran ayından bu yana emek sarf eden herkese teşekkür etti.

Bingöl, tarihinin en yoğun hizmet dönemini yaşıyor. Bingöllü vatandaşların yol sorununu çözebilmek için Haziran ayından bu yana devam eden çalışmalarda rakam 280 kilometreye ulaştı. Bingöl Valiliği Koordinesinde İl Özel İdaresi trafından yürütülen çalışmalarda şu ana dek toplam 92 yol yolunun asfaltlandığı öğrenildi. 42 milyon lira ödenek ayrılan çalışmalarda 114 iş makinesinin ve 300'e yakın personelin görevlendirildiği de alınan bilgiler arasında. Tarihinin en büyük asfaltlama çalışmalarının hızla sürdüğü Bingöl'e ulaşılmadık köy bırakılmazken, vatandaşlar hizmetlerden dolayı son derece memnun olduklarını ilettiler.

BAŞKAN ZEKİ DİRİK TEŞEKKÜR ETTİ

Hizmetlerin en yoğun olduğu adreslerden biri olan Genç İlçesinde Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik de yapılan çalışmalardan dolayı emeği geçen herkese teşekkür etti. Başkan Dirik, "Asfaltlama çalışmalarından dolayı katkısı ve emeği olan Milletvekillerimize, Valimize, Kaymakamımıza, İl Genel Meclis Başkanımıza, Özel İdare Genel Sekreterimize, İl Genel Meclis üyelerimize ve tüm işçilerimize teşekkür ederiz" dedi.

Bingöl kırsalındaki vatandaşlar da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı tüm Bingöl yönetimine teşekkür ederek, çalışmaların destekçisi olduklarını dile getirdiler.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.