Başkan Dirik köy halkını dinledi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.10.2020 - 12:26, Güncelleme: 05.10.2020 - 12:26
 

Başkan Dirik köy halkını dinledi

​​​​​​​Gönül Belediyeciliğinin ismi Genç İlçesi Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik hafta sonu köylere çıkarma yaparak vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.
AK Parti Belediyeciliğinin Doğu Anadolu'daki örnek adreslerinden Bingöl'ün Genç ilçesinde Başkan Mehmet Zeki Dirik vatandaş buluşmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Başkan Zeki Dirik hafta sonu mesai kavramı gözetmeksizin AK Parti Bingöl İl Başkanı Haşim Sağlar, AK Parti Genç İlçe Başkanı Aydın Kalabalık ve İl Genel Meclis Üyesi Fehmi Yılmaz ile birlikte kırsal bölgelerde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Başkan Dirik ve beraberindekilerin ilk durağı Doludere Köyü oldu. Burada taziye ziyaretinde bulunan Dirik ve beraberindekiler başsağlığı dileklerini ileterek köy halkının talep ve önerilerini dinledi. Gönül Belediyeciliğini ilçede en iyi şekilde yaşatan Başkan Dirik daha sonra Servi Köyünü ziyaret etti. Burada da vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Dirik, amaçlarının vatandaş talep ve önerilerine hassasiyet göstererek gerekli bölgelerdeki sıkıntıları çözüme kavuşturmak olduğunu dile getirdi. Başkan Dirik ve ekibinin çalışmalarından memnun olduklarını belirten vatandaşlar da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Dirik ve Genç Belediyesi ekiplerine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Gönül Belediyeciliğinin ismi Genç İlçesi Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik hafta sonu köylere çıkarma yaparak vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

AK Parti Belediyeciliğinin Doğu Anadolu'daki örnek adreslerinden Bingöl'ün Genç ilçesinde Başkan Mehmet Zeki Dirik vatandaş buluşmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Başkan Zeki Dirik hafta sonu mesai kavramı gözetmeksizin AK Parti Bingöl İl Başkanı Haşim Sağlar, AK Parti Genç İlçe Başkanı Aydın Kalabalık ve İl Genel Meclis Üyesi Fehmi Yılmaz ile birlikte kırsal bölgelerde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Başkan Dirik ve beraberindekilerin ilk durağı Doludere Köyü oldu. Burada taziye ziyaretinde bulunan Dirik ve beraberindekiler başsağlığı dileklerini ileterek köy halkının talep ve önerilerini dinledi. Gönül Belediyeciliğini ilçede en iyi şekilde yaşatan Başkan Dirik daha sonra Servi Köyünü ziyaret etti. Burada da vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Dirik, amaçlarının vatandaş talep ve önerilerine hassasiyet göstererek gerekli bölgelerdeki sıkıntıları çözüme kavuşturmak olduğunu dile getirdi. Başkan Dirik ve ekibinin çalışmalarından memnun olduklarını belirten vatandaşlar da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Dirik ve Genç Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.