Başkan Dirik AK Kadrolara seslendi

İlçeler (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.08.2020 - 10:31, Güncelleme: 25.08.2020 - 10:31

Başkan Dirik AK Kadrolara seslendi

​​​​​​​AK Parti Genç İlçe Başkanlığında Aydın Kalabalık güven tazeledi. Kongreye katılarak AK kadrolara seslenen Başkan Dirik, "İlk günkü azimle inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz" dedi.
AK Parti'de ilçe kongreleri kaldığı yerden devam ediyor. Hafta sonu için AK Kadrolarda kongre mesaileri devam ederken, AK Parti'nin Doğu Anadolu'daki önemli adreslerinden Bingöl'ün Genç İlçesinde de korona virüs tedbirleri arasında yoğun kalabalıkla ilçe kongresi gerçekleştirildi. İstasyon Aile Çay Bahçesinde düzenlenen kongreye Divan Başkanlığını 25. Dönem AK Parti Milletvekili ve AK Parti Doğu Anadolu İl Koordinatörü Mahmut Sami Mallı yaparken, kongreye AK Parti İl Başkanı Mehmet Hanefi Güler, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Belediye Başkanları, Partililer ve vatandaşlar katıldı. Tek liste halinde yapılan seçimlerde Aydın Kalabalık güven tazelerken ilçe başkanlık yönetimi şu isimlerden oluştu; 1- Rıza Sevan 2- Abdulmuttalip Gengörü 3- Metin Varan 4 - Abdullah Nazlı 5- Gülsüm Arıktekin 6- Gülten Tezer 7- Fikri Karagöz 8- Abdullah Tartık 9- Seyfi Polat 10- Abdullah Çakırcı 11- Hasan Dilekçi 12- Sait Girişen 13- Abdurrahman Omak 14- Arafat Baylan BAŞKAN DİRİK'TEN 'HAYIRLI OLSUN' MESAJI Kongreye katılarak AK Kadrolara seslenen Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, AK teşkilatların her zaman birlik içerisinde hareket ettiğine dikkat çekti. Gönül Belediyeciliğin en güzel örneklerini Genç ilçesinde gerçekleştirirken, parti teşkilatları ile uyum içerisinde hareket etmeye özen gösterdiklerini sözlerine ekleyen Başkan Dirik, "AK Parti Genç 7. Olağan İlçe Kongremizi gerçekleştirdik. İlçemize, partimize ve ülkemize hayırlı olsun. Durmak yok yola devam" dedi. (www.akbelediyeler.com)

BAŞKAN DİRİK'TEN 'HAYIRLI OLSUN' MESAJI