BAŞKAN DİNÇER'E DURMAK YOK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.09.2020 - 12:49, Güncelleme: 20.09.2020 - 12:49

BAŞKAN DİNÇER'E DURMAK YOK

​​​​​​​Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, hafta sonu demeden kurumsal çalışmaları denetleyerek Aksaray'ın geleceğine yön veriyor.
Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Belediye tarafından yakın zamanda yenilenmesi planlanan Kurtuluş Pazar alanında incelemelerde bulundu. Vatandaşlara rahat ve konforlu bir ortamda alışveriş yapabilme imkânı sunabilmek adına şehir genelinde bulunan pazar alanlarını yenileyen ve pazar alanı olmayan noktalara yeni pazar alanları yapan Belediye Başkanı Evren Dinçer, Kurtuluş Mahallesinde bulunan pazar alanının yenilenmesi için ekiplere talimat verdi. Yakın bir zamanda çalışmalara başlanılması beklenilen Pazar alanını beraberindeki Başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte ziyaret eden Belediye Başkanı Evren Dinçer orada bulunan vatandaşlarla sohbet etti. Kurtuluşta bulunan Pazar alanını en ideal ve en kullanışlı hale getirmek için Pazar esnafının ve alışveriş yapacak mahalle sakinlerinin görüşlerini önemsediklerini belirtti. Şehrin her noktasında birçok çalışmaya imza atan Belediye Başkanı Evren Dinçer, hayata geçirilen projelerden faydalanacak kesimin fikirlerinin kendileri için bir rehber niteliğinde olduğunun vurgusunu yaptı. (Kaynak: Aksaray Belediyesi Basın Bürosu)

(Kaynak: Aksaray Belediyesi Basın Bürosu)