BAŞKAN DİNÇER'DEN UYARI!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.08.2020 - 11:42, Güncelleme: 17.08.2020 - 11:42
 

BAŞKAN DİNÇER'DEN UYARI!

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, bir kez daha vatandaşlara korona virüsüne karşı maske, sosyal mesafe ve hijyen kuralına uyulması yönünde uyarıda bulundu.
Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyaya yayılan korona virüsü, ülkemizde de yoğun bir şekilde kendisini hissetiriyor. Sağlık Bakanlığı'nın aldığı önlemlere rağmen korona virüs vaka sayısı, halen 1000'ün üzerinde seyrediyor. Türkiye genelinde denetimler tüm hızıyla devam ederken, Aksaray'da da virüsle mücadelede tedbirler en üst seviyeye çıkarıldı.  Aksaray Belediyesi ekipleri, 'Sağlık İçin Hepimiz İçin' sloganı ile kent merkezinde iş yerlerini ve pazar yerlerini denetleyerek korona virüse karşı vatandaşları dikkatli olmaya davet ederken, bir uyarı da Belediye Başkanı Evren Dinçer'den geldi.  Sosyal medya hesabından yeni haftanın herkese sağlık, mutluluk, bereket ve huzur getirmesini dileyen mesaj paylaşan Başkan Dinçer, "Hep birlikte maske, sosyal mesafe ve hijyen kuralına uyalım" çağrısında bulundu.  (www.akbelediyeler.com) 
Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, bir kez daha vatandaşlara korona virüsüne karşı maske, sosyal mesafe ve hijyen kuralına uyulması yönünde uyarıda bulundu.

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyaya yayılan korona virüsü, ülkemizde de yoğun bir şekilde kendisini hissetiriyor. Sağlık Bakanlığı'nın aldığı önlemlere rağmen korona virüs vaka sayısı, halen 1000'ün üzerinde seyrediyor. Türkiye genelinde denetimler tüm hızıyla devam ederken, Aksaray'da da virüsle mücadelede tedbirler en üst seviyeye çıkarıldı. 

Aksaray Belediyesi ekipleri, 'Sağlık İçin Hepimiz İçin' sloganı ile kent merkezinde iş yerlerini ve pazar yerlerini denetleyerek korona virüse karşı vatandaşları dikkatli olmaya davet ederken, bir uyarı da Belediye Başkanı Evren Dinçer'den geldi. 

Sosyal medya hesabından yeni haftanın herkese sağlık, mutluluk, bereket ve huzur getirmesini dileyen mesaj paylaşan Başkan Dinçer, "Hep birlikte maske, sosyal mesafe ve hijyen kuralına uyalım" çağrısında bulundu. 

(www.akbelediyeler.com) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.