BAŞKAN DİNÇER ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.11.2020 - 12:15, Güncelleme: 30.11.2020 - 12:15
 

BAŞKAN DİNÇER ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

​​​​​​​Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, beraberindeki Başkan Yardımcıları ile birlikte esnafı ziyaret ederek talep ve önerileri dinledi.
Vatandaşlarla ve bölge esnafıyla sohbet eden Başkan Dinçer, esnaflara pandemi sürecinde yaptıkları çalışmalardan bahsetti. Başkan Dinçer, Covid 19 salgını ile mücadele edilirken Belediyecilik hizmetlerinin ve vaat edilen projelerin hayata geçmesinde hiçbir aksama olmadan devam ettiğini esnaflara iletti. Hayata geçen projelerden ve yapım aşamasında olan projelerin son durumu hakkında bilgiler veren Başkan Dinçer, pandemi süreci sonrasında vatandaşların huzu ve güvenle kullanabilecekleri tesislerin temelini attıklarını söyledi. Bu yapılan çalışmaların tek amacının vatandaşların verimli zaman geçirmeleri için olduğunu belirten Belediye Başkanı Evren Dinçer, sosyal mesafe, maske kullanımı ve kişisel hijyen konularında her kesimin hassas davranması gerektiğini söyledi. Esnaf ziyaretleri sonrasında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Evren Dinçer şu ifadeleri kullandı; “Temennimiz, inşallah salgının son bulması ve esnaflarımızın işlerindeki yoğunluğun artmasıdır. Esnafımıza sabrından, samimiyetinden ve çalışkanlığından dolayı teşekkür ederim. Onların da heyecanlı olduklarını gördük. Yeni sürecin daha sağlıklı ve sıkıntısız bir şekilde aşılması adına Aksaray Belediyesi olarak elimizden gelen bütün gayreti ortaya koyacağız. Çarşıda yüzlerin gülmesi bizlerinde yüzünü güldürür. Tüm esnafımıza bereketli kazançlar diliyorum. İnşallah sorunsuz sıkıntısız bir şekilde bu süreci aşmayı temenni ediyorum” Dedi. (Kaynak: Aksaray Belediyesi Basın Müdürlüğü)
​​​​​​​Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, beraberindeki Başkan Yardımcıları ile birlikte esnafı ziyaret ederek talep ve önerileri dinledi.

Vatandaşlarla ve bölge esnafıyla sohbet eden Başkan Dinçer, esnaflara pandemi sürecinde yaptıkları çalışmalardan bahsetti. Başkan Dinçer, Covid 19 salgını ile mücadele edilirken Belediyecilik hizmetlerinin ve vaat edilen projelerin hayata geçmesinde hiçbir aksama olmadan devam ettiğini esnaflara iletti. Hayata geçen projelerden ve yapım aşamasında olan projelerin son durumu hakkında bilgiler veren Başkan Dinçer, pandemi süreci sonrasında vatandaşların huzu ve güvenle kullanabilecekleri tesislerin temelini attıklarını söyledi. Bu yapılan çalışmaların tek amacının vatandaşların verimli zaman geçirmeleri için olduğunu belirten Belediye Başkanı Evren Dinçer, sosyal mesafe, maske kullanımı ve kişisel hijyen konularında her kesimin hassas davranması gerektiğini söyledi.

Esnaf ziyaretleri sonrasında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Evren Dinçer şu ifadeleri kullandı; “Temennimiz, inşallah salgının son bulması ve esnaflarımızın işlerindeki yoğunluğun artmasıdır. Esnafımıza sabrından, samimiyetinden ve çalışkanlığından dolayı teşekkür ederim. Onların da heyecanlı olduklarını gördük. Yeni sürecin daha sağlıklı ve sıkıntısız bir şekilde aşılması adına Aksaray Belediyesi olarak elimizden gelen bütün gayreti ortaya koyacağız. Çarşıda yüzlerin gülmesi bizlerinde yüzünü güldürür. Tüm esnafımıza bereketli kazançlar diliyorum. İnşallah sorunsuz sıkıntısız bir şekilde bu süreci aşmayı temenni ediyorum” Dedi.

(Kaynak: Aksaray Belediyesi Basın Müdürlüğü)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.