BAŞKAN DEMİR GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

Teşkilatlar (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.04.2021 - 14:21, Güncelleme: 01.04.2021 - 14:21
 

BAŞKAN DEMİR GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

​​​​​​​Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun teşkilatının Türkiye'de en aktif, dinamik ve en katılımlı teşkilatı olduğunu söyledi.
Samsun AK Parti İl Başkanlığı İstişare ve Değerlendirme toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun teşkilatının Türkiye'de en aktif, dinamik ve en katılımlı teşkilat olarak AK Parti’nin 7. Olağan Büyük Kongresi'ne damga vurduğunu söyledi. AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İstişare ve Değerlendirme Toplantısı İl Başkanı Ersan Aksu başkanlığında, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, İlçe Belediye Başkanları, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, AK Parti İlçe Başkanları ve teşkilat mensuplarının katılımıyla Atakum Sanat Merkezi'nde yapıldı. PROJELER DEĞERLENDİRİLDİ Toplantıda teşkilat çalışmalarından, yapılan ve yapılacak projelere kadar birçok konu istişare edilip, değerlendirildi. Bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yeniden MYK'ya seçilen Çiğdem Karaaslan'ı tebrik ederek, "Allah birlikte hayırlı hizmetleri yapmayı nasip etsin. Her geçen gün daha da artan bir heyecanla kongrelerimizi tamamladık.  Kongrelerimizdeki tüm heyecan Genel Merkeze çok güzel bir şekilde yansıdı. Bu kutlu davanın bir neferi olmak bizler için büyük bir onur ve gurur. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Samsun teşkilatımız Türkiye'de en aktif, dinamik ve en katılımlı teşkilat olarak AK Parti’nin 7. Olağan Büyük Kongresi'ne damga vurdu. Samsun olarak kutlu yürüyüşe her zaman en önde, en güçlü bir şekilde destek olduk ve bu destek her zaman devam edecek" dedi. BAŞKAN DEMİR YAPILAN ÇALIŞMALARI AKTARDI Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak yapılan hizmetleri de değerlendiren Başkan Demir, "2020 yılı çok verimli geçti. 1350 kilometre yol yaptık. 2021 yılında da 1450 kilometre yol yapacağız. İlçelerimizde tüm kırsal altyapıyı bitiriyoruz. SASKİ Genel Müdürlüğümüz tüm içme suyu projelerini bu yıl ihale ediyor. 2023 yılındaki seçimlerden önce Samsun'umuzda 17 ilçemiz ile birlikte tüm kırsal altyapı sorunları çözülmüş olacak. Kent merkezindeki projelerimiz de bir bir hayata geçiyor. Saathane projemizde ikinci etap başlıyor. Toybelen inşaatı sürüyor. Burası biter bitmez Gülsan'ı yıkıp oraya modern bir meydan kazandıracağız. Subaşı devam ediyor. Minibüs Terminali ile ilgili ihale günü alındı. Her yerde çalışıyoruz. Bu arada Ramazan ayı geliyor. Sosyal yardımlarımız sürecek. İhtiyaç duyan her vatandaşımızın yanında olduk, olmaya devam edeceğiz" diye konuştu. (Kaynak: Samsun Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı)
​​​​​​​Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun teşkilatının Türkiye'de en aktif, dinamik ve en katılımlı teşkilatı olduğunu söyledi.

Samsun AK Parti İl Başkanlığı İstişare ve Değerlendirme toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun teşkilatının Türkiye'de en aktif, dinamik ve en katılımlı teşkilat olarak AK Parti’nin 7. Olağan Büyük Kongresi'ne damga vurduğunu söyledi. AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İstişare ve Değerlendirme Toplantısı İl Başkanı Ersan Aksu başkanlığında, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, İlçe Belediye Başkanları, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, AK Parti İlçe Başkanları ve teşkilat mensuplarının katılımıyla Atakum Sanat Merkezi'nde yapıldı.

PROJELER DEĞERLENDİRİLDİ

Toplantıda teşkilat çalışmalarından, yapılan ve yapılacak projelere kadar birçok konu istişare edilip, değerlendirildi. Bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yeniden MYK'ya seçilen Çiğdem Karaaslan'ı tebrik ederek, "Allah birlikte hayırlı hizmetleri yapmayı nasip etsin. Her geçen gün daha da artan bir heyecanla kongrelerimizi tamamladık.  Kongrelerimizdeki tüm heyecan Genel Merkeze çok güzel bir şekilde yansıdı. Bu kutlu davanın bir neferi olmak bizler için büyük bir onur ve gurur. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Samsun teşkilatımız Türkiye'de en aktif, dinamik ve en katılımlı teşkilat olarak AK Parti’nin 7. Olağan Büyük Kongresi'ne damga vurdu. Samsun olarak kutlu yürüyüşe her zaman en önde, en güçlü bir şekilde destek olduk ve bu destek her zaman devam edecek" dedi.

BAŞKAN DEMİR YAPILAN ÇALIŞMALARI AKTARDI

Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak yapılan hizmetleri de değerlendiren Başkan Demir, "2020 yılı çok verimli geçti. 1350 kilometre yol yaptık. 2021 yılında da 1450 kilometre yol yapacağız. İlçelerimizde tüm kırsal altyapıyı bitiriyoruz. SASKİ Genel Müdürlüğümüz tüm içme suyu projelerini bu yıl ihale ediyor. 2023 yılındaki seçimlerden önce Samsun'umuzda 17 ilçemiz ile birlikte tüm kırsal altyapı sorunları çözülmüş olacak. Kent merkezindeki projelerimiz de bir bir hayata geçiyor. Saathane projemizde ikinci etap başlıyor. Toybelen inşaatı sürüyor. Burası biter bitmez Gülsan'ı yıkıp oraya modern bir meydan kazandıracağız. Subaşı devam ediyor. Minibüs Terminali ile ilgili ihale günü alındı. Her yerde çalışıyoruz. Bu arada Ramazan ayı geliyor. Sosyal yardımlarımız sürecek. İhtiyaç duyan her vatandaşımızın yanında olduk, olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

(Kaynak: Samsun Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.