BAŞKAN ÇİFTÇİ'DEN EĞİTİM HASASSİYETİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.10.2020 - 15:37, Güncelleme: 20.10.2020 - 15:37
 

BAŞKAN ÇİFTÇİ'DEN EĞİTİM HASASSİYETİ

​​​​​​​Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, ilçe merkezindeki okullarda pandemi denetimleri gerçekleştirdi ve öğrencilere kırtasiye malzemesi dağıtımında bulundu.
Pandemi sürecinin en başarılı adreslerinden Siirt'in Eruh ilçesinde belediye ekipleri denetimlerini sürdürüyor. Korona Virüs tehlikesinin etkisini ilk göstermesinin ardından ilçe genelinde dezenfekte çalışmaları ve ücretsiz maske dağıtımları gerçekleştiren Eruh Belediyesi'nde Başkan Cevher Çiftçi bu kez okulları ziyaret etti. Eruh Kaymakamı Ali Erdoğan ile birlikte ilçe merkezinde bulunan okulları koronavirüs tedbirleri kapsamında denetleyen Başkan Çiftçi, süreç içerisinde denetimlere hassasiyetle yaklaşmaya devam edeceklerini söyledi. Okullarda çocuklara seslenerek sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen konularına dikkat edilmesi gerektiğini belirten Başkan Çiftçi, ailelere de aynı uyarılarda bulundu. Başkan Çiftçi denetimlerinde ayrıca öğrencilere kırtasiye malzemesi dağıtımı da gerçekleştirdi. Eruh'ta özellikle genç kesimi eğitim ve sporun her branşı ile buluşturmaya özen gösterdiklerini sözlerine ekleyen Başkan Çiftçi, genç potansiyelin farkında olduklarını ve buna göre adımlar attıklarını ifade etti. Programın ardından vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Çiftçi, gün içerisinde vatandaşların talep ve önerilerini dinlemeyi ihmal etmedi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, ilçe merkezindeki okullarda pandemi denetimleri gerçekleştirdi ve öğrencilere kırtasiye malzemesi dağıtımında bulundu.

Pandemi sürecinin en başarılı adreslerinden Siirt'in Eruh ilçesinde belediye ekipleri denetimlerini sürdürüyor. Korona Virüs tehlikesinin etkisini ilk göstermesinin ardından ilçe genelinde dezenfekte çalışmaları ve ücretsiz maske dağıtımları gerçekleştiren Eruh Belediyesi'nde Başkan Cevher Çiftçi bu kez okulları ziyaret etti. Eruh Kaymakamı Ali Erdoğan ile birlikte ilçe merkezinde bulunan okulları koronavirüs tedbirleri kapsamında denetleyen Başkan Çiftçi, süreç içerisinde denetimlere hassasiyetle yaklaşmaya devam edeceklerini söyledi. Okullarda çocuklara seslenerek sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen konularına dikkat edilmesi gerektiğini belirten Başkan Çiftçi, ailelere de aynı uyarılarda bulundu.

Başkan Çiftçi denetimlerinde ayrıca öğrencilere kırtasiye malzemesi dağıtımı da gerçekleştirdi. Eruh'ta özellikle genç kesimi eğitim ve sporun her branşı ile buluşturmaya özen gösterdiklerini sözlerine ekleyen Başkan Çiftçi, genç potansiyelin farkında olduklarını ve buna göre adımlar attıklarını ifade etti.

Programın ardından vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Çiftçi, gün içerisinde vatandaşların talep ve önerilerini dinlemeyi ihmal etmedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.