BAŞKAN CELLEK'TEN 18. YIL MESAJI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.11.2020 - 15:33, Güncelleme: 03.11.2020 - 15:33
 

BAŞKAN CELLEK'TEN 18. YIL MESAJI

​​​​​​​Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, partisinin 18. yıl mesajında "Milletimiz için durmak yok, yola devam!" ifadelerini kullandı.
AK Parti Ailesi, ilk seçim başarısının 18. yılını kutluyor. 3 Kasım 2002 genel seçimlerinden yüzde 34,28 oy oranıyla ilk sırada çıkan ve tek başına hükümeti kuran AK Parti'nin 18. yılında tüm Türkiye genelinden tebrikler birbiri ardına geldi. 2002 yılından bu yana Türkiye'de ekonomiden sağlığa, sosyal problemlerden dış politikaya kadar birçok alanda köklü çözümler getirerek girdiği tüm seçimlerde sandıkta ipi göğüsleyen AK Parti'nin 18. yılında sosyal medyadan bir paylaşımda bulunan Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, "18. yılımız kutlu olsun. Milletimiz için durmak yok, yola devam! 3 Kasım'dan geleceğe, yeniliğe, güzel yarınlara hep birlikte. Millete Hizmette 18 yıl hayırlı olsun" dedi. Partisi ile uyum içerisinde çalışmaya özen gösteren Başkan Cellek'in paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni topladı. (www.akbelediyeler.com)  
​​​​​​​Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, partisinin 18. yıl mesajında "Milletimiz için durmak yok, yola devam!" ifadelerini kullandı.

AK Parti Ailesi, ilk seçim başarısının 18. yılını kutluyor. 3 Kasım 2002 genel seçimlerinden yüzde 34,28 oy oranıyla ilk sırada çıkan ve tek başına hükümeti kuran AK Parti'nin 18. yılında tüm Türkiye genelinden tebrikler birbiri ardına geldi.

2002 yılından bu yana Türkiye'de ekonomiden sağlığa, sosyal problemlerden dış politikaya kadar birçok alanda köklü çözümler getirerek girdiği tüm seçimlerde sandıkta ipi göğüsleyen AK Parti'nin 18. yılında sosyal medyadan bir paylaşımda bulunan Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, "18. yılımız kutlu olsun. Milletimiz için durmak yok, yola devam! 3 Kasım'dan geleceğe, yeniliğe, güzel yarınlara hep birlikte. Millete Hizmette 18 yıl hayırlı olsun" dedi.

Partisi ile uyum içerisinde çalışmaya özen gösteren Başkan Cellek'in paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni topladı.

(www.akbelediyeler.com)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.