BAŞKAN CELLEK'E DURMAK YOK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.11.2020 - 10:28, Güncelleme: 13.11.2020 - 10:28
 

BAŞKAN CELLEK'E DURMAK YOK

​​​​​​​Siirt Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, ilçesine yönelik yatırımların takipçisi olmayı sürdürüyor.
Şirvan halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için yoğun çalışma içerisindeki Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, İlçe Kaymakamı Recep Hasar ile birlikte Karayolları 9. Bölge Müdürü Savaş Bayındır'ı makamında ziyaret etti. Görüşmede Şirvan'a yönelik yatırımlar ele alınırken, Başkan Cellek de ilçe genelinde devam eden projeler hakkında bilgiler sundu. Amaçlarının Şirvan'a birlik ve beraberlik içerisinde hizmetlerin en iyisini sunmak olduğunu belirten Başkan Cellek, vatandaşların özellikle ulaşım anlamında kendisine ilettiği talep ve önerileri dile getirdi. Taleplere hassasiyetle yaklaştıklarını ve Kaymakam Recep Hasar ile birlikte çözümler üretmeye gayret ettiklerini aktaran Başkan Cellek, Şirvan'daki yatırımlara yönelik yaklaşımından dolayı Karayolları 9. Bölge Müdürü Savaş Bayındır'a teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Siirt Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, ilçesine yönelik yatırımların takipçisi olmayı sürdürüyor.

Şirvan halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için yoğun çalışma içerisindeki Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, İlçe Kaymakamı Recep Hasar ile birlikte Karayolları 9. Bölge Müdürü Savaş Bayındır'ı makamında ziyaret etti. Görüşmede Şirvan'a yönelik yatırımlar ele alınırken, Başkan Cellek de ilçe genelinde devam eden projeler hakkında bilgiler sundu. Amaçlarının Şirvan'a birlik ve beraberlik içerisinde hizmetlerin en iyisini sunmak olduğunu belirten Başkan Cellek, vatandaşların özellikle ulaşım anlamında kendisine ilettiği talep ve önerileri dile getirdi. Taleplere hassasiyetle yaklaştıklarını ve Kaymakam Recep Hasar ile birlikte çözümler üretmeye gayret ettiklerini aktaran Başkan Cellek, Şirvan'daki yatırımlara yönelik yaklaşımından dolayı Karayolları 9. Bölge Müdürü Savaş Bayındır'a teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.