Başkan Cellek Vali Hacıbektaşoğlu'na temaslarında eşlik etti

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.02.2021 - 10:16, Güncelleme: 15.02.2021 - 10:16

Başkan Cellek Vali Hacıbektaşoğlu'na temaslarında eşlik etti

​​​​​​​Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, Belediye Başkan Vekili Hacıbektaşoğlu'nun ilçe temaslarına eşlik ederek, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin ile birlikte Şirvan ilçesine bağlı Yağcılar köyünü ziyaret etti. Köyde Şirvan'ın başarılı Belediye Başkanı Necat Cellek, Kaymakam Recep Hasar ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Hacıbektaşoğlu, burada vatandaşlarla bir araya geldi. Köyde Başkan Cellek ile birlikte vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Vali Hacıbektaşoğlu, ardından köyün tarihi camisinde incelemelerde bulundu. Gün içerisindeki ziyaretlerinde bölgenin kanaat önderleri ile de bir araya gelen Başkan Vekili Hacıbektaşoğlu birlik ve  beraberlik mesajlarını yineledi. Başkan Vekili Hacıbektaşoğlu'nu ilçede ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek de tüm Şirvan olarak vatandaşları ortak paydada buluşturmaya özen gösterdiklerini ve halkın talep ve önerilerine hassasiyetle yaklaştıklarını ifade etti. (www.akbelediyeler.com)