BAŞKAN CELLEK DE BÜYÜK KONGREDEYDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.03.2021 - 11:36, Güncelleme: 25.03.2021 - 11:36
 

BAŞKAN CELLEK DE BÜYÜK KONGREDEYDİ

​​​​​​​Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, Başkentteki 7. Olağan Büyük Kongrede yer alarak Partisine bağlılığını bir kez daha gösterdi.
Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığındaki AK Parti, Olağan Büyük Kongresi’nde partisini 2023 seçimlerine taşıyacak yönetim kadrosunu belirledi. Buluşma Türkiye'nin dört bir şehrinden yoğun katılım alırken, Ankara Spor Salonu'ndaki buluşmaya Şirvan ekibi damgasını vurdu. Kongrede Başkan Erdoğan, 1428 geçerli oyun tamamını alarak AK Parti Genel Başkanlığına yeniden seçilirken, Siirt Şirvan'dan yola çıkarak Başkente gelen Başkan Necat Cellek önderliğindeki Şirvan ekibi gün boyu büyük coşkuyu yönlendiren ekip oldu. Başkentteki temaslarında partisinin yanında duruş sergileyen Başkan Cellek'e yönelik AK Parti Şirvan Teşkilatı "Desteğini her zaman fazlasıyla yanımızda hissettiğimiz Belediye Başkanımız Sayın Necat Cellek bizi Ankara'da da yanlız bırakmadı. Kendisine İlçe teşkilatı olarak teşekkür ederek muvaffakiyetler diliyoruz" derken, Başkan Cellek yaptığı değerlendirmesinde "Genel Başkanımız , Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla AK Partimizin 7. Olağan Büyük Kongresini büyük coşku ile gerçekleştirdik. Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Güven ile istikrar için büyük ve güçlü Türkiye için inandığımız yolda yürümeye devam ediyoruz" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, Başkentteki 7. Olağan Büyük Kongrede yer alarak Partisine bağlılığını bir kez daha gösterdi.

Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığındaki AK Parti, Olağan Büyük Kongresi’nde partisini 2023 seçimlerine taşıyacak yönetim kadrosunu belirledi. Buluşma Türkiye'nin dört bir şehrinden yoğun katılım alırken, Ankara Spor Salonu'ndaki buluşmaya Şirvan ekibi damgasını vurdu. Kongrede Başkan Erdoğan, 1428 geçerli oyun tamamını alarak AK Parti Genel Başkanlığına yeniden seçilirken, Siirt Şirvan'dan yola çıkarak Başkente gelen Başkan Necat Cellek önderliğindeki Şirvan ekibi gün boyu büyük coşkuyu yönlendiren ekip oldu.

Başkentteki temaslarında partisinin yanında duruş sergileyen Başkan Cellek'e yönelik AK Parti Şirvan Teşkilatı "Desteğini her zaman fazlasıyla yanımızda hissettiğimiz Belediye Başkanımız Sayın Necat Cellek bizi Ankara'da da yanlız bırakmadı. Kendisine İlçe teşkilatı olarak teşekkür ederek muvaffakiyetler diliyoruz" derken, Başkan Cellek yaptığı değerlendirmesinde "Genel Başkanımız , Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla AK Partimizin 7. Olağan Büyük Kongresini büyük coşku ile gerçekleştirdik. Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Güven ile istikrar için büyük ve güçlü Türkiye için inandığımız yolda yürümeye devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.