BAŞKAN CELLEK ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.02.2021 - 13:35, Güncelleme: 11.02.2021 - 13:35
 

BAŞKAN CELLEK ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

​​​​​​​Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, ilçe genelinde devam eden çalışmaları inceleyerek vatandaşları bilgilendirdi.
Siirt Şirvan'da vatandaş hassasiyetini ön planda tutarak talep ve önerilere göre kurumsal çalışmalara yön veren Başkan Necat Cellek, saha temaslarını sürdürüyor. Alt ve üst yapı çalışmalarının devam ettiği ilçede Başkan Cellek, Kaymakam Recep Hasar ile birlikte ilçe genelinde devam eden parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi. Ana arterler olmak üzere ara sokakların da dahil edildiği çalışmaları inceleyen Başkan Cellek ve Kaymakam Hasar güzergah üzerinde vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri de dinlemeyi ihmal etmedi. Buluşmalarda Başkan Cellek, kurumsal uygulamalar hakkında vatandaşlara bilgiler verirken, iletilen olası sorunları da birebir not ederek gerekli çalışmaların yapılacağı sözünü verdi. Amaçlarının Şirvan'ı ortak paydada buluşturarak ilçeye en iyi hizmetleri kazandırmak olduğunu belirten Başkan Cellek, bu konuda vatandaşların görüşlerine önem verdiklerinin altını çizdi. Başkan Cellek, 2021 Yılı Hizmet Planlamasının da belirlenen program dahilinde sürdüğünü ve yıl içerisinde ilçe genelinde çok önemli hizmetlere imza atacaklarını ifade etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, ilçe genelinde devam eden çalışmaları inceleyerek vatandaşları bilgilendirdi.

Siirt Şirvan'da vatandaş hassasiyetini ön planda tutarak talep ve önerilere göre kurumsal çalışmalara yön veren Başkan Necat Cellek, saha temaslarını sürdürüyor. Alt ve üst yapı çalışmalarının devam ettiği ilçede Başkan Cellek, Kaymakam Recep Hasar ile birlikte ilçe genelinde devam eden parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi. Ana arterler olmak üzere ara sokakların da dahil edildiği çalışmaları inceleyen Başkan Cellek ve Kaymakam Hasar güzergah üzerinde vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri de dinlemeyi ihmal etmedi. Buluşmalarda Başkan Cellek, kurumsal uygulamalar hakkında vatandaşlara bilgiler verirken, iletilen olası sorunları da birebir not ederek gerekli çalışmaların yapılacağı sözünü verdi. Amaçlarının Şirvan'ı ortak paydada buluşturarak ilçeye en iyi hizmetleri kazandırmak olduğunu belirten Başkan Cellek, bu konuda vatandaşların görüşlerine önem verdiklerinin altını çizdi. Başkan Cellek, 2021 Yılı Hizmet Planlamasının da belirlenen program dahilinde sürdüğünü ve yıl içerisinde ilçe genelinde çok önemli hizmetlere imza atacaklarını ifade etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.