BAŞKAN CANPOLAT'TAN MÜJDELİ HABER

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.02.2021 - 12:40, Güncelleme: 02.02.2021 - 12:40

BAŞKAN CANPOLAT'TAN MÜJDELİ HABER

Haliliye'de Başkan Canpolat, Sancaktar Mahallesine yapılacak pazar yeri ve taziye evi için ihale sürecinin tamamlandığını duyurdu.
Haliliye Belediyesi tarafından Sancaktar Mahallesine yapılacak olacak pazar yeri, taziye evi ve zabıta karakolu ihalesi, canlı yayında gerçekleştirildi. Belediye Başkan Mehmet Canpolat, Sancaktar Mahallesi sakinlerine hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan Mehmet Canpolat; merkez ve kırsal mahallelerde ihtiyaçlarına yönelik projeleri geliştirmeyi ve hayata geçirmeye devam ediyor. Sancaktar Mahallesi için hazırlanan pazar yeri, taziye evi ve zabıta karakolu projesi ihalesi, Haliliye Belediyesinin sosyal medya hesapları aracılığıyla canlı yayında gerçekleştirildi. İhale işleminin tamamlanmasının ardından projenin hayata geçmesi için yakın zamanda temel atma çalışmalarının başlayacağı ifade edildi. PROJEDE NELER VAR? 11 bin 600 metrekare alan üzerine gerçekleşecek olan projenin içerisinde; pazar yeri, taziye evi ve zabıta karakolu yer alacak. Alanda toplamda 2 bin metrekare yeşil alan bulunacak. Planlanan semt pazarı alan ise 4 bin 80 metre kare. (Kaynak: Haliliye Belediyesi Basın Müdürlüğü)

PROJEDE NELER VAR?

(Kaynak: Haliliye Belediyesi Basın Müdürlüğü)