BAŞKAN CANPOLAT'A DURMAK YOK

İlçeler 10.05.2023 - 00:14, Güncelleme: 16.02.2024 - 22:13

BAŞKAN CANPOLAT'A DURMAK YOK

​​​​​​​14 Mayıs seçimleri için gecesini gündüzüne katan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canrpolat'ın destek ziyaretleri sürüyor.
Şanlıurfa'da memnuniyetin giderek arttığı adreslerden Haliliye'de Başkan Mehmet Canpolat, 14 Mayıs seçimleri için destek gezilerine devam ediyor. Gece geç saatlere kadar süren ziyaretlerde Başkan Canpolat, 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve partisi AK Parti için halkın desteğini isterken vatandaşların da yoğun katılımını bir araya getiriyor. Başkan Canpolat dün ilk olarak Adalet Bakanı ve Şanlıurfa Milletvekili Adayı Bekir Bozdağ ile birlikte Karakeçili ailesi tarafından düzenlenen mahalle toplantısına katıldı. Buradaki buluşmada vatandaşların talep ve önerilerini de dinleyen Başkan Canpolat, Haliliye'nin 14 Mayıs için kararını verdiğini belirtti. Ardından Devteşti ve Yeşildirek mahallelerinde halk buluşmalarına katılan Başkan Canpolat daha sonra Ahmet Yesevi Mahallesi'nde Milletvekili Adayı Mahmut Kaçar ile birlikte mahalle sakinlerini dinledi. Gün boyu süren ziyaretlerinde yoğun ilgi alan Başkan Canpolat'ın temaslarına bugün de devam edeceği öğrenildi. Ak Belediyeler Medya Ajansı

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Şanlıurfa HABERİ