BAŞKAN ÇAKMAK ERDOĞAN'LA GÖRÜŞTÜ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.03.2021 - 08:19, Güncelleme: 26.03.2021 - 08:19
 

BAŞKAN ÇAKMAK ERDOĞAN'LA GÖRÜŞTÜ

​​​​​​​Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, 7. Olağan Büyük Kongre sonrası Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüştü.
AK Parti Büyük Kongresinin yankıları Türkiye gündeminde geniş yer bulmaya devam ediyor. Pandemi hususlarına dikkat edilerek Türkiye genelinden yoğun katılım alan kongrede Genel Başkan Erdoğan güven tazelerken, buluşmada önemli mesajlar verildi. Kongreye önemli ölçüde katılan Siverek Teşkilatı da buluşmanın önemli duraklarından biri olurken, Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak partisinin yanında yer alarak Siverek Teşkilatı ile birlikte bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Kongreye Başkan Çakmak ile birlikte AK Parti Siverek İlçe Başkanı Nedim Lale, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları kademesinden çok sayıda partili katıldı. Kongrenin ardından Başkan Ayşe Çakmak, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüştü. Görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan Siverek Belediye Başkanlığı görevine seçilen Başkan Çakmak'a tebriklerini bir kez daha iletirken, Başkan Çakmak her daim partisinin yanında yer almaya devam edeceğini dile getirdi. Siverek ile ilgili değerlendirmenin yapıldığı görüşmede Başkan Çakmak son çalışmaları değerlendirerek, amaçlarının tüm Siverek'i ortak paydada buluşturarak hareket etmek istediklerini dile getirdi. Görüşme günün önemli buluşmaları arasında yerini aldı. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, 7. Olağan Büyük Kongre sonrası Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüştü.

AK Parti Büyük Kongresinin yankıları Türkiye gündeminde geniş yer bulmaya devam ediyor. Pandemi hususlarına dikkat edilerek Türkiye genelinden yoğun katılım alan kongrede Genel Başkan Erdoğan güven tazelerken, buluşmada önemli mesajlar verildi. Kongreye önemli ölçüde katılan Siverek Teşkilatı da buluşmanın önemli duraklarından biri olurken, Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak partisinin yanında yer alarak Siverek Teşkilatı ile birlikte bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Kongreye Başkan Çakmak ile birlikte AK Parti Siverek İlçe Başkanı Nedim Lale, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları kademesinden çok sayıda partili katıldı. Kongrenin ardından Başkan Ayşe Çakmak, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüştü. Görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan Siverek Belediye Başkanlığı görevine seçilen Başkan Çakmak'a tebriklerini bir kez daha iletirken, Başkan Çakmak her daim partisinin yanında yer almaya devam edeceğini dile getirdi. Siverek ile ilgili değerlendirmenin yapıldığı görüşmede Başkan Çakmak son çalışmaları değerlendirerek, amaçlarının tüm Siverek'i ortak paydada buluşturarak hareket etmek istediklerini dile getirdi. Görüşme günün önemli buluşmaları arasında yerini aldı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.