BAŞKAN ÇAKIN, YOĞUN İLGİ GÖREN MERKEZİ İNCELEDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.07.2020 - 09:05, Güncelleme: 24.07.2020 - 09:05
 

BAŞKAN ÇAKIN, YOĞUN İLGİ GÖREN MERKEZİ İNCELEDİ

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, halkın yoğun ilgi gösterdiği Atlı Spor ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Uşak Belediyesi tarafından 2013 yılında hizmete açılan ve Türkiye’de sayılı illerde bulunan Atlı Spor ve Rehabilitasyon Merkezi, özellikle hafta sonları vatandaşların uğrak yeri oluyor.  Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, belediye meclis üyeleri ile birlikte Uşak halkının ailece vakit geçirdiği, binicilik sporu yapabildiği ve özellikle çocukların hayvan sevgisini geliştirdiği Atlı Spor ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Uşak’ın en popüler tesislerinden birisi olan Atlı Spor ve Rehabilitasyon Merkezi’nde incelemelerde bulunan Başkan Çakın ve beraberindekileri, halka daha iyi hizmet sunabilmek adına yapılabilecek çalışmaları değerlendirdiklerini söyledi. Merkezde ok atışı da yapan, vatandaşların sorun ve taleplerini de dinleyen Başkan Çakın, “Sosyal tesisimizin her yönüyle donanımlı olarak faaliyetlerini sürdürmesi için bir yandan gelişimini sürdürürken diğer taraftan mevcuttaki eğitimlerimizle, sosyal faaliyetlerimizle çalışmaya devam edeceğiz” dedi. (www.akbelediyeler.com)    
Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, halkın yoğun ilgi gösterdiği Atlı Spor ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Uşak Belediyesi tarafından 2013 yılında hizmete açılan ve Türkiye’de sayılı illerde bulunan Atlı Spor ve Rehabilitasyon Merkezi, özellikle hafta sonları vatandaşların uğrak yeri oluyor.  Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, belediye meclis üyeleri ile birlikte Uşak halkının ailece vakit geçirdiği, binicilik sporu yapabildiği ve özellikle çocukların hayvan sevgisini geliştirdiği Atlı Spor ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Uşak’ın en popüler tesislerinden birisi olan Atlı Spor ve Rehabilitasyon Merkezi’nde incelemelerde bulunan Başkan Çakın ve beraberindekileri, halka daha iyi hizmet sunabilmek adına yapılabilecek çalışmaları değerlendirdiklerini söyledi.

Merkezde ok atışı da yapan, vatandaşların sorun ve taleplerini de dinleyen Başkan Çakın, “Sosyal tesisimizin her yönüyle donanımlı olarak faaliyetlerini sürdürmesi için bir yandan gelişimini sürdürürken diğer taraftan mevcuttaki eğitimlerimizle, sosyal faaliyetlerimizle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

(www.akbelediyeler.com)

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.