BAŞKAN ÇAKIN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.09.2020 - 12:45, Güncelleme: 07.09.2020 - 12:45

BAŞKAN ÇAKIN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Mehmet Çakın, belediye meclis üyeleri ile birlikte kentte devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
Uşak Belediyesi, kent merkezinde alt ve üst yapı çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Kış mevsimi öncesinde özellikle yol yapım çalışmalarına hız veren belediye ekipleri, kentin dört bir tarafını adeta şantiyeye çevirmiş durumda… Uşak Belediye Başkanı Mehmet Mehmet Çakın da, belediye meclis üyeleri ile beraber kentte süren çalışmaları inceledi. Çalışmaların yapıldığı bölgeyi ziyaret ederek yerince incelemelerde bulunan Başkan Çakın, çalışmalar hakkında ekiplerden bilgiler aldı. Çakın: Uşak'a hizmete kesintisiz devam diyoruz Başkan Çakın, ziyarete ilişkin yaptığı paylaşımda, “Belediye Meclis üyelerimizle birlikte, kentimiz genelinde yürütmekte olduğumuz ve hizmete açtığımız çalışmaları yerinde inceledik. Çeşitli istişareler gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde bölge sakinlerimizle de fikir alışverişinde bulunduk.Uşak'a hizmete kesintisiz devam diyoruz” ifadelerine yer verdi. (www.akbelediyeler.com)

Çakın: Uşak'a hizmete kesintisiz devam diyoruz