BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN BASIN BAYRAMI MESAJI…

Teşkilatlar (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.07.2020 - 18:16, Güncelleme: 23.07.2020 - 18:16
 

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN BASIN BAYRAMI MESAJI…

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, halkın doğru, şeffaf ve objektif bir şekilde hayattan haberdar olmasında basının vazgeçilmez bir yere sahip olduğunu belirterek, “Basının gücü, milletimizin gücüdür” dedi.
Başkan Büyükkılıç, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Büyükkılıç, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Meşrutiyetin ilanı ile birlikte gazetelerin ilk kez sansürsüz olarak yayınlanmaya başlandığı 24 Temmuz 1908 tarihini, ülkemizde her yıl ‘Gazeteciler ve Basın Bayramı´ olarak kutluyoruz. Bugün de ülkemizde ve dünyadaki gelişmeleri öğrenerek, öğrendiklerini özgür, tarafsız ve objektif bir şekilde haber alıp, haberi yayma noktasında en önemli görevi ifa eden basın dünyasının gününü kutluyor olmamız bizler için çok önem taşıyor.  Basın çalışanlarının, meslek camiaları arasındaki yeri son derece değerlidir.  Toplumları aydınlatmak gibi büyük sorumluluk üstlenen basının ve basında çalışan arkadaşlarımızın aldıkları sorumluluk ve üstlendikleri bu misyon ile demokrasimizin daha da güçlendiğini görüyoruz. Basının gücünün, milletimizin gücü olduğunu biliyor, bu bilinçle hareket ediyoruz. Ayrıca Kayseri’nin gelişmesi, vatandaşlarımızın şehirde daha konforlu ve daha kaliteli hizmet alabilmesi için yaptığımız çalışmalarımızı hemşehrilerimize duyuran yerel basınımıza da buradan bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle üstlendikleri bu zor sorumluluğun bilinciyle görev yapan bütün basın çalışanlarının Basın Bayramı'nı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, halkın doğru, şeffaf ve objektif bir şekilde hayattan haberdar olmasında basının vazgeçilmez bir yere sahip olduğunu belirterek, “Basının gücü, milletimizin gücüdür” dedi.

Başkan Büyükkılıç, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Büyükkılıç, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Meşrutiyetin ilanı ile birlikte gazetelerin ilk kez sansürsüz olarak yayınlanmaya başlandığı 24 Temmuz 1908 tarihini, ülkemizde her yıl ‘Gazeteciler ve Basın Bayramı´ olarak kutluyoruz. Bugün de ülkemizde ve dünyadaki gelişmeleri öğrenerek, öğrendiklerini özgür, tarafsız ve objektif bir şekilde haber alıp, haberi yayma noktasında en önemli görevi ifa eden basın dünyasının gününü kutluyor olmamız bizler için çok önem taşıyor.  Basın çalışanlarının, meslek camiaları arasındaki yeri son derece değerlidir.  Toplumları aydınlatmak gibi büyük sorumluluk üstlenen basının ve basında çalışan arkadaşlarımızın aldıkları sorumluluk ve üstlendikleri bu misyon ile demokrasimizin daha da güçlendiğini görüyoruz. Basının gücünün, milletimizin gücü olduğunu biliyor, bu bilinçle hareket ediyoruz.

Ayrıca Kayseri’nin gelişmesi, vatandaşlarımızın şehirde daha konforlu ve daha kaliteli hizmet alabilmesi için yaptığımız çalışmalarımızı hemşehrilerimize duyuran yerel basınımıza da buradan bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle üstlendikleri bu zor sorumluluğun bilinciyle görev yapan bütün basın çalışanlarının Basın Bayramı'nı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.