BAŞKAN BULUT VATANDAŞLARI UYARDI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.08.2020 - 12:53, Güncelleme: 06.08.2020 - 12:53
 

BAŞKAN BULUT VATANDAŞLARI UYARDI

Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, esnafı ziyaret ederek, son zamanlarda artan korona virüs vakaları nedeniyle tedbirlere uyulmasını istedi.
Kilis’in sevilen Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, kent merkezinde esnfı ziyaret etti. Korona virüs tedbirlerinden dolayı sosyal mesafe ve maske kuralına uyan Başkan Bulut, vatandaşlarla sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi. Esnaf ve vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılaşan Başkan Bulut, korona virüsü dolayısıyla sosyal mesafeye uyulması, maskesiz dolaşılmaması ve hijyene önem verilmesi noktasında uyarılarda bulundu. Bulut, vatandaşlardan yeni tip korona virüs tedbirlerine uymalarını isteyerek, “Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilimiz genelinde denetimlerimize Sağlık İçin Hepimiz İçin diyerek yoğun şekilde devam ediyoruz. Maske, mesafe, temizlik kurallarına uyacağız, mümkün oldukça yoğun alanlardan uzak duracağız ve bu zor süreci atlatacağız inşallah" dedi. (www.akbelediyeler.com)
Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, esnafı ziyaret ederek, son zamanlarda artan korona virüs vakaları nedeniyle tedbirlere uyulmasını istedi.

Kilis’in sevilen Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, kent merkezinde esnfı ziyaret etti. Korona virüs tedbirlerinden dolayı sosyal mesafe ve maske kuralına uyan Başkan Bulut, vatandaşlarla sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi.

Esnaf ve vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılaşan Başkan Bulut, korona virüsü dolayısıyla sosyal mesafeye uyulması, maskesiz dolaşılmaması ve hijyene önem verilmesi noktasında uyarılarda bulundu.

Bulut, vatandaşlardan yeni tip korona virüs tedbirlerine uymalarını isteyerek, “Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilimiz genelinde denetimlerimize Sağlık İçin Hepimiz İçin diyerek yoğun şekilde devam ediyoruz. Maske, mesafe, temizlik kurallarına uyacağız, mümkün oldukça yoğun alanlardan uzak duracağız ve bu zor süreci atlatacağız inşallah" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.