BAŞKAN BULUT HALKLA İÇ İÇE

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.08.2020 - 12:16, Güncelleme: 22.08.2020 - 12:16
 

BAŞKAN BULUT HALKLA İÇ İÇE

Kilis Belediye Başkanı Av. Mehmet Abdi Bulut, Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarla bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi.
Güneydoğu'nun en hızlı gelişen illeri arasında ilk sıralarda yerini alan Kilis’in Belediye Başkanı Av. Mehmet Abdi Bulut, belediye çalışmalarının yanı sıra halkla da iç içe olması dikkat çekiyor. AK belediyeciliğin en güzel örneklerinin birbiri ardına sergileyen Başkan Bulut, bu kez  Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. BAŞKAN BULUT: “SIKINTILARI GİDECEĞİZ” Kilis Milletvekili A. Salih Dal ve AK Parti İl Başkanı Av. Murat Karataş ile birlikte Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Bulut, vatandaşlarla toplantı gerçekleştirdi. Vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyerek not alan Bulut, “En kısa sürede sıkıntılarını gidereceğiz inşallah” dedi. (www.akbelediyeler.com)  
Kilis Belediye Başkanı Av. Mehmet Abdi Bulut, Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarla bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi.

Güneydoğu'nun en hızlı gelişen illeri arasında ilk sıralarda yerini alan Kilis’in Belediye Başkanı Av. Mehmet Abdi Bulut, belediye çalışmalarının yanı sıra halkla da iç içe olması dikkat çekiyor. AK belediyeciliğin en güzel örneklerinin birbiri ardına sergileyen Başkan Bulut, bu kez  Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

BAŞKAN BULUT: “SIKINTILARI GİDECEĞİZ”

Kilis Milletvekili A. Salih Dal ve AK Parti İl Başkanı Av. Murat Karataş ile birlikte Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Bulut, vatandaşlarla toplantı gerçekleştirdi. Vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyerek not alan Bulut, “En kısa sürede sıkıntılarını gidereceğiz inşallah” dedi.

(www.akbelediyeler.com)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.