Başkan Bulut bu kez taksici esnafını dinledi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.09.2020 - 11:28, Güncelleme: 07.09.2020 - 11:28
 

Başkan Bulut bu kez taksici esnafını dinledi

​​​​​​​Kilis'te vatandaş talep ve önerilerine hassasiyet gösteren Başkan Av. Mehmet Abdi Bulut'un dünkü adresi bu kez taksici esnafı oldu.
"Kilis'i hep birlikte yönetiyoruz" yönetimi ile her yaştan vatandaş ve her meslek grubundan esnafla bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Av. Mehmet Abdi Bulut takdir toplamaya devam ediyor. Başkan Bulut bu kez taksici esnafı ile bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi. Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şevket Memiler, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sadullah Büyükköşker'ün de katılım gösterdiği buluşmada Başkan Bulut, taksicileri tek tek dinleyerek notlar aldı. Amaçlarının Kilis'i hep birlikte yönetmek olduğunu söyleyen Başkan Bulut, bu tür buluşmalarına devam edeceklerini belirtti. Başkan Bulut buluşma ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Gönül Belediyeciliği Kilis'te yansıtmaya çalışıyoruz. İlimizde hizmet veren taksi durakları işletmecileri ile birlikte sektörün sıkıntıları ile ilgili bir toplantı gerçekleştirdik. Kilis birlik ve beraberlik içerisinde sorunlarını çözüme kavuşturuyor. Bizim de amacımız olası sıkıntıları çözüme kavuşturarak esnafımıza destek vermektir" dedi. Kilis'te başarılı çalışmaları ve halka yönelik yaklaşımı ile tam not alan Başkan Bulut'a teşekkür eden taksici esnafı da Başkan Bulut'tan ve Kilis Belediyesi çalışmalarından memnuniyetlerini dile getirdiler. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Kilis'te vatandaş talep ve önerilerine hassasiyet gösteren Başkan Av. Mehmet Abdi Bulut'un dünkü adresi bu kez taksici esnafı oldu.

"Kilis'i hep birlikte yönetiyoruz" yönetimi ile her yaştan vatandaş ve her meslek grubundan esnafla bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Av. Mehmet Abdi Bulut takdir toplamaya devam ediyor. Başkan Bulut bu kez taksici esnafı ile bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi. Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şevket Memiler, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sadullah Büyükköşker'ün de katılım gösterdiği buluşmada Başkan Bulut, taksicileri tek tek dinleyerek notlar aldı. Amaçlarının Kilis'i hep birlikte yönetmek olduğunu söyleyen Başkan Bulut, bu tür buluşmalarına devam edeceklerini belirtti.

Başkan Bulut buluşma ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Gönül Belediyeciliği Kilis'te yansıtmaya çalışıyoruz. İlimizde hizmet veren taksi durakları işletmecileri ile birlikte sektörün sıkıntıları ile ilgili bir toplantı gerçekleştirdik. Kilis birlik ve beraberlik içerisinde sorunlarını çözüme kavuşturuyor. Bizim de amacımız olası sıkıntıları çözüme kavuşturarak esnafımıza destek vermektir" dedi.

Kilis'te başarılı çalışmaları ve halka yönelik yaklaşımı ile tam not alan Başkan Bulut'a teşekkür eden taksici esnafı da Başkan Bulut'tan ve Kilis Belediyesi çalışmalarından memnuniyetlerini dile getirdiler.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.