BAŞKAN BULUT, BAKAN’DAN DESTEDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.07.2020 - 15:32, Güncelleme: 02.07.2020 - 15:32
 

BAŞKAN BULUT, BAKAN’DAN DESTEDİ

Kilis Belediye Başkanı Av. Mehmet Abdi Bulut, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’dan Kilis’teki yatırımlar için destek istedi.
Kilis Belediye Başkanı Av. Mehmet Abdi Bulut ile  Kilis Valisi Recep Soytürk, Kilis Milletvekilleri Mustafa Hilmi Dülger, Ahmet Salih Dal, AK Parti Kilis İl Başkanı Mehmet Murat Karataş, İl Genel Meclisi Başkanı Şıhmehmet Yalçın’dan oluşan Kilis heyeti, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’u ziyaret etti. Kilis Belediye Başkanı Av. M. Abdi Bulut, “Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy’u Kilis heyeti olarak ziyaret ettik. Oylum höyük kazı çalışmalarının hızlandırılması ve Kilis’teki tarihi dokunun canlandırılması adına yapılan projelere destek istedik. Bakanımıza vereceği desteklerden dolayı teşekkür ederiz” dedi.
Kilis Belediye Başkanı Av. Mehmet Abdi Bulut, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’dan Kilis’teki yatırımlar için destek istedi.

Kilis Belediye Başkanı Av. Mehmet Abdi Bulut ile  Kilis Valisi Recep Soytürk, Kilis Milletvekilleri Mustafa Hilmi Dülger, Ahmet Salih Dal, AK Parti Kilis İl Başkanı Mehmet Murat Karataş, İl Genel Meclisi Başkanı Şıhmehmet Yalçın’dan oluşan Kilis heyeti, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’u ziyaret etti.

Kilis Belediye Başkanı Av. M. Abdi Bulut, “Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy’u Kilis heyeti olarak ziyaret ettik. Oylum höyük kazı çalışmalarının hızlandırılması ve Kilis’teki tarihi dokunun canlandırılması adına yapılan projelere destek istedik. Bakanımıza vereceği desteklerden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.