BAŞKAN BEYAZGÜL'DEN PARTİSİNE TAM DESTEK

Büyükşehirler 29.04.2023 - 16:58
 

BAŞKAN BEYAZGÜL'DEN PARTİSİNE TAM DESTEK

​​​​​​​Şanlıurfa'da 14 Mayıs seçimleri için gece gündüz demeden sahada yer alan Başkan Beyazgül, bu kez Bakan Bekir Bozdağ ile birlikte esnaftan destek istedi.
Son olarak tüm Türkiye gündeminde geniş yer alan Trambüs uygulaması ile şehircilik anlamında çığır açan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, partisi için de gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ olmak üzere tüm adaylarla şehir merkezi ve 13 ilçe demeksizin halkın yanında yer alan Başkan Beyazgül, bu kez esnafı ziyaret ederek 14 Mayıs için destek istedi. Halkın yoğun ilgi gösterdiği ziyarette Başkan Beyazgül, Bakan Bozdağ ve diğer vekillere eşlik etti. Ziyaretlerinin ardından "Şanlıurfa Türkiye Yüzyılı'na hazır inşallah" diye not düşen Başkan Beyazgül, "14 Mayıs seçimleri için hazırız, daima sahadayız. Adalet Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ, Milletvekillerimiz ve Vekil Adaylarımız ile birlikte esnaflarımızla bir aradayız. Rabbim muvaffak eylesin" ifadelerini kullandı. Ak Belediyeler Medya Ajansı  
​​​​​​​Şanlıurfa'da 14 Mayıs seçimleri için gece gündüz demeden sahada yer alan Başkan Beyazgül, bu kez Bakan Bekir Bozdağ ile birlikte esnaftan destek istedi.

Son olarak tüm Türkiye gündeminde geniş yer alan Trambüs uygulaması ile şehircilik anlamında çığır açan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, partisi için de gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ olmak üzere tüm adaylarla şehir merkezi ve 13 ilçe demeksizin halkın yanında yer alan Başkan Beyazgül, bu kez esnafı ziyaret ederek 14 Mayıs için destek istedi. Halkın yoğun ilgi gösterdiği ziyarette Başkan Beyazgül, Bakan Bozdağ ve diğer vekillere eşlik etti. Ziyaretlerinin ardından "Şanlıurfa Türkiye Yüzyılı'na hazır inşallah" diye not düşen Başkan Beyazgül, "14 Mayıs seçimleri için hazırız, daima sahadayız. Adalet Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ, Milletvekillerimiz ve Vekil Adaylarımız ile birlikte esnaflarımızla bir aradayız. Rabbim muvaffak eylesin" ifadelerini kullandı.

Ak Belediyeler Medya Ajansı

 

Şanlıurfa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.