BAŞKAN BEYAZGÜL'DEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Teşkilatlar (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.07.2020 - 12:47, Güncelleme: 14.07.2020 - 12:47

BAŞKAN BEYAZGÜL'DEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

GAP'ın Başkenti Şanlıurfa'yı AK Belediyeciliğin Türkiye'deki örnek adreslerinden biri haline getiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü öncesi dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Şanlıurfalı 15 Temmuz Şehit Aileleri ve yakınlarını her fırsatta ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Beyazgül, genç yaşta olmasına rağmen hain darbe sırasında vatanının bölünmez bütünlüğü için canını feda eden Şanlıurfalı Halil İbrahim Yıldırım'ın, Demokrasi Treni Seferlerinde yer almasının şehir için bir onur olduğunu söyledi. Başkan Beyazgül, "15Temmuz zaferimizi hatırlamak ve sonsuza dek unutmamak için #DemokrasiTreni seferlerinde biz de yerimizi aldık. 15 yaşında vatan için canını ortaya koyan Şanlıurfalı Halil İbrahim Yıldırım'ın da yer alması bizleri onurlandırmıştır. Vatan size minnettar" dedi. (www.akbelediyeler.com)